Milyen magyar leszbikus ismerkedő oldalakat tudtok?
Figyelt kérdés
Valahogy képtelen vagyok olyat találni, ami aktívan működik, irl pedig nincs elég önbizalmam ahhoz, hogy odamenjek valakihez, és azt mondjam: hé, te amúgy leszbikus vagy?2014. okt. 25. 12:53
1/11 anonim válasza:
Kevés van,nagyon kevés.
Facebookon meg itt a legnagyobb az esélyed hogy találsz valakit.
Az angyalka,a pride és a sweetcandy is mind elég kihalt.
és hé,én amúgy biszex vagyok! :P
20/Bi L
2/11 anonim válasza:
Krumpli :'D
Az ilyen oldalak kihaltak. Ahogy az előttem szóló is írja, lehet itt vagy fészen. Sok sikert! :*
4/11 A kérdező kommentje:
Kiírom, hogy "héé, a puncit szeretem @nagyi @anya" :DD
2014. okt. 25. 14:22
5/11 anonim válasza:
:'D
Vannak fészen zárt/rejtett csoportok is vagy lehet kamu fiókkal is ha nem nyíltan vagy meleg. ;)
Ha anyu/apu nem tudja akkor, hogyan találkozol a kiszemelttel?
6/11 A kérdező kommentje:
Nem anyuval/apuval élek, de ettől függetlenül még nem érzem magam elég bátornak/önállónak ahhoz, hogy megkockáztassak egy kiátkozást.
2014. okt. 25. 15:44
7/11 A kérdező kommentje:
Magyarul albérletben élő egyetemista vagyok.
2014. okt. 25. 15:44
8/11 anonim válasza:
"ha anyu,apu nem tudja,hogy találkozol a kiszemelteddel?"
pff simán :)
csak nem hozom haza.nem kísérnek el randizni :)
9/11 anonim válasza:
én azt javaslom, hogy menj el valami leszbikus buliba, ösztrosokk, vagy ilyesmi, vagy a LIFT-re, az most lesz november 7. és 9. között, akkor talán több eséllyel indulsz, mint online. egy másik tippem a tumblr, bár tudjuk, hogy ez nem kifejezetten erre való, én mégis így találkoztam a barátnőmmel :)
10/11 anonim válasza:
Én a pink vanillán vagyok fenn, ott elég sok az aktív szegedi :)
De amúgy ha gondolod írhatsz :)
19/l/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!