Lányok, illik kezet csókolni az első randin?
Figyelt kérdés
Ha rokonszenves számotokra a fiú, ti akkor sem kedvelitek ezt a gesztust? Úgy egyáltalán igénylik-e a lányok manapság a hasonló megnyilvánulásokat?2014. okt. 25. 09:16
1/11 anonim válasza:
Fiú vagyok, de szerintem ez már nagyon idejétmúlt szokás. A régi időkben csinálták ezt a lordok a kisasszonyoknak :D De most, 2014-ben a fiatalok körében szerintem már rég nem él ez a dolog (sőt, igazából az idősebbeknél se).
2/11 anonim válasza:
Ha te szoktad ezt csinálni mert a lényed része akkor csináld, de ha nem akkor eszedbe ne jusson mert nagyon mű lesz.
3/11 anonim válasza:
#1 Legalábbis nem elterjedt. :)
4/11 anonim válasza:
Elég valószínű hogy az utolsó randid lesz a lánnyal ha ezzel indítasz.
5/11 anonim válasza:
Nekem ez nagyon durva lenne, ha egy srác ezzel indítana, kb. 100 éve volt ez szokás, teljesen hülyének nézném.
6/11 anonim válasza:
Totál divatja múlt a kézcsók manapság a lábakat csókólgatni menőbb:DD
7/11 anonim válasza:
Engem zavar, volt mar ilyen, az elso es egyben utolso randinkon.
8/11 anonim válasza:
nekem tetszene :)
az exem is csinálta, bár csak úgy viccből és nem az első randin. bár én amúgy is szeretem az ilyen régi dolgokat. :)
17/L
10/11 anonim válasza:
hát első randin elég ijesztő és modoros lenne. max viccből tudnám elképzelni, sokadik randin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!