Van egy srác aki tetszik, egy suliba járunk, néha egy busszal megyünk haza, hogyan ismerkedjek meg vele, ha még egyszer se nézett rám?
Figyelt kérdés
19/L, gondolom ő 19-20/F lehet.2014. okt. 24. 15:49
1/5 anonim válasza:
Ha egy busszal jartok akkor probalj meg melle ulni vagy kozeleben lenni, beszelgessetek, ha elkeri a szamodat 1 het utan akkor jol csinaltad amit csinaltal ha nem akkor nem josz be neki. Remelem tudtam segiteni, de ha nem keri el a szamodat 1 het utan azeet ne add fel van aki kicsit lassabb ritmusba halad :D
2/5 anonim válasza:
Hát ha ennyi idős vagy akkor már nem kell ilyen hülyeségéken gondolkodnod. Ráadásul ő a férfi kezdeményezzen ő! Soha ne kezdeményezzen a nő.
Ha nem csinál semmit akkor így járt.
3/5 anonim válasza:
Menj oda hozzá,beszélj vele,próbálj meg ismerkedni vele aztán ha jónak látod kérdezd meg.Hülyeségnek tartom azt,hogy a nőnek kell kezdeményeznie...Hiszen 2014 van és nem pedig 1214...
4/5 anonim válasza:
3. vagyok bocsi azt akartam írni hogy hülyeségnek tartom azt hogy a férfinak kell kezdeményeznie...xD az kezdeményezzen aki szeretne valamit a másiktól, ne kéresse magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!