Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol ismerkedhetnék Normális...

Hol ismerkedhetnék Normális Lányokkal?

Figyelt kérdés
Sajnos eddig olyan lányokba futottam bele,akik Gáspár Lacit Ajnározzák a Facebookon a Celeb vagyok ments ki innen felejthetetlen produkciójáért.
2014. okt. 24. 10:30
 1/6 intrepid ***** válasza:
Utópiában.
2014. okt. 24. 10:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Vagy 4-5 éve láttam azt a sorozatot. Most ugyan azt adjàk vagy új széria?

Visszatérve: A magyar celebeket annyira ismerem, mint egy afrikai földműves gyerek a számítógépet. :D

2014. okt. 24. 10:37
 3/6 anonim ***** válasza:

hát nem itt.. mert a lányok 50%-a pasi.. am így konkrétan nem tudnám megmondani, 1x szembe fog jönni veled az igazi ;)

23/F

2014. okt. 24. 10:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van, he. Az ilyen idióta műsorokról nem bírom elképzelni, hogy bárki is önszántából rendszeresen nézi. Kitartás, lesz jobb. Járj sportolni, túrázni, koncertekre, fesztiválokra, járj nyitott szemmel, stbstb
2014. okt. 24. 10:44
 5/6 anonim válasza:
korod ?
2014. okt. 24. 11:15
 6/6 anonim válasza:

furán hangzik, de ajánlom a könyvtárat :)

aki odajár, az vagy dolgozik, vagy művelődik, esetleg mindkettő és... tudom, hogy ez gonoszság, de megnézném, hogy a gáspár laci funclub hány tagja könyvtárazik

sok sikert :)

16L

2014. okt. 24. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!