Lányok! Ha egy srácnak szőrös a mellkhasa és picit sportos, arról mi a véleményetek, bjön vagy nem? Ha kell küldök képet privibe.
Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 22:40
2/16 anonim válasza:
picit sportos..:D az milyen, küldj már képet!
3/16 anonim válasza:
En pont ilyen vagyok.De a ti szotaratokba en mar izmosnak szamitok.Persze en fiu vagyok!
5/16 anonim válasza:
nekem mind1, az enyém is szőrös. 24/L
6/16 anonim válasza:
En birom mikor kicsit szoros a pasi,kuldhetsz kepet :)
7/16 anonim válasza:
A szőrős mellkas egy férfinél-mindig jó:)
8/16 A kérdező kommentje:
Hogyan tudok képet feltölteni üzenetbe-telón vagyok?
2014. okt. 23. 22:45
9/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon-nagyon szexi ha egy pasi szőrös nem is értem miért borotvalja magát sok pasi, van aki még a lábát meg a kezét is... ilyen pasik mellett azt érzem hogy már majdnem olyanok mint én pedig én lány vagyok nekem természetes hogy nem vagyok szőrös de egy pasi legyen az mert nagyon vonzó ^^
10/16 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz :)
Képfeltöltés. Hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!