Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan hívhatnám fel magamra...

Hogyan hívhatnám fel magamra egy fiú figyelmét?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy tetszem-e neki, mert nem szoktunk beszélgetni. Alkalmam meg nem adódik rá, hogy kettesben legyünk. Mit kéne csinálnom, vagy hogy kéne viselkednem, hogy észrevegyen?

2014. okt. 23. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:
14%
Semmit. Egy férfi ha számára jelentőséggel bírsz, lép feléd, ráadásul úgy, hogy semmit nem teszel. Egy csomó vakvágánytól szabadulsz meg, ha nem lépsz a nyomulós elvtársnők közé.
2014. okt. 23. 18:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Jaj istenem, mi a francról beszélsz első?Rengeteg ok lehet, amiért egy férfi (bár megérzésem szerint itt még inkább fiú) nem közeledik egy nőhöz.

Mivel nem tudom, hogy milyen kapcsolatban vagytok, így nem tudok sokat segíteni ,de mindenképpen próbálj meg vele kettesben beszélgetni.Ha elutasít, mikor félrehívod akkor pedig legalább biztos lehetsz benne, hogy nem tetszel neki.Viszont ha elvonul veled, akkor valószínű, hogy tetszel neki.

2014. okt. 23. 19:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első egy tipikus, elkényelmesedett, de nagyon büszke nő/lány. Bocsi, de hülyeség. Tényleg ezer oka lehet, hogy észre sem vesz. Másrészt ha nem teszel érte, továbbra sem hiszem, hogy észrevesz. Szóval tegyél érte, hogy észrevegyen! Teremts alkalmat! Nem tudom, hogy honnét ismered mondjuk, mennyire van alkalmad odamenni hozzá vagy ilyesmi.
2014. okt. 23. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!