Ha egy pasinak r*banc barátnői vannak, attól még lehet h nem megcsalós fajta?
Ri*i lányok a barátai, velük jár bulizni, iszogatni...azt nem tudom, hogy volt-e valaha köztük több is, de ezek a lányok kiteszik mindenüket és egy buliban több pasi is tapizza őket, benne vannak az egyéjszakás kalandokban is, stbstb. Miért barátkozik ez a pasi ilyen csajokkal? Elég jó pasi, úgyh simán el tudom képzelni h szexelnek vele a csaj "barátai". Ha összejönnék a sráccal, akkor féltenem kell a ri*iktől? Oké, hogy ha megbízok benne akkor nem, de mégis mi a tapasztalat ilyen szituációkban? Én visszafogottabb, csendesebb, szelídebb lány vagyok.
21/L
nem, egy bizonyos értelmi szint felett ettől még közel sem azok ;)
Attól h. lepontoztok még súlyos szegénységi bizonyítvány másokat elítélni hallomásból, külső és egyebek alapján.
Ezen semmit nem szépít a piros kéz.
Nyugi, úgy dugnak mint a moziban. Érted?
És miután téged is a makkosra rántott, egyel több trófeája lesz. Amíg ilyen nőkkel veteti magát körbe addig igénye van rájuk és dugni akarja őket. Addig ne akarj komolyat tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!