Fiúk! Mi a kedvenc lány "fajtátok"? Úgy értem hogy pl. csendes meg ilyenek
Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 14:35
11/13 anonim válasza:
Nekem hatalmas pofám van. A pasik fele imád, a másik fele utál, mert fél tőlem, középút nincs.
12/13 anonim válasza:
5. válaszoló! Ugyanez van velem is. 17 éves vagyok,és érettebnek tartom magamat a velem egykorúaknál,mert én nem vihogok össze vissza,és elég komoly vagyok hozzájuk képest gondolkozásmódban is(és itt nem a tanulásról beszélek),de a magam módján szórakozott is. Van egy barátnőm aki eléggé tudja magát tenni a pasik előtt. Kicsit eljátsza a butácskát,illegeti magát,hangoskodik és sokat beszél,hülyéskedik velük és odavannak érte teljesen,ami én elég gáznak tartok,hogy a mai pasik ezt értékelik :) És nekem alapból az idősebb pasik jönnek be(20-25) de még nekik is jobban tetszik az ugribugri típus mint pl én :) És rám is mondják mindig hogy szép vagyok,jó alakom van,bírnak engem stb... De ez valahogy úgy látom nem elég..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!