Ti mit szólnátok ehhez a kezdeményezési módhoz? Nagyon beteges vagy csak furcsán kreatív?
Figyelt kérdés
Mit szólnátok hozzá, ha kapnátok az egy emailt egy ismeretlentől amiből lassan kiderülne, hogy egy egyetemi szaktársatok, akinek tetszetek és meg akar ismerni?
Egyéb infó:
- sajnos nagyon ritkán látjátok, élőben nagyon nehéz lenne elcsípni
- apró kis "rejtvényeken" keresztül tudhatnátok meg hogy pontosan kicsoda
2014. okt. 23. 00:27
1/24 anonim válasza:
Nagyon betegesen furcsán kreatív. XD
3/24 anonim válasza:
Szerintem kreatív és érdekes :)
De ha élőben nehéz elcsípni,akkor ő,hogy csípett el engem,és az alapján pedig már meg is tetszettem neki? :D
4/24 A kérdező kommentje:
naaa, komolyan :D
2014. okt. 23. 00:30
5/24 A kérdező kommentje:
Óóóó, jó a kérdés, igazából mindkét emberre érvényes, de kb hetente van azért 1 majdnem biztos találkozási pont.
2014. okt. 23. 00:32
7/24 DanteSparda válasza:
szerintem semmi kreativ nincs benne évtizedek óta művelik csak levéllel kezdték nem emailel
8/24 anonim válasza:
Szerintem tobbre ertekelne ha élőben mennél oda.
9/24 A kérdező kommentje:
tényleg elég creepy csak érdekelt mit gondoltok :D
2014. okt. 23. 00:34
10/24 anonim válasza:
Egyszerű dolgokat szeretem.
Méghogy rejtvény... ÓhMájjGáááád... -,- LoL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!