Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek lehet valami?

Szerintetek lehet valami?

Figyelt kérdés
Van egy srác a sulinkban aki tetszik nekem és ezt már szerintem ő is tudja... suliban többször látom hogy néz illetve amikor kimegyek a suliból és ő is kint van akkor is néz vagy ha együtt van az osztály akkor is van hogy arra néz... csak nem tudom, hogy azért néz mert azt gondolja, hogy "ott az a liba aki mindig néz stb. vagy azért néz mert talán lenne nála esélyem vagy hogy pozitívan jött le/át neki hogy nekem tetszik

2014. okt. 21. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát,ha elmegy melletted köszönj,mosolyogj rá,nézz a szemébe :)

Ha jól reagál,mosolyog stb.. akkor van esélyed :)

2014. okt. 21. 14:22
 2/4 anonim ***** válasza:

figyelj egy nézésnek több oka lehet

PL: FURÁNAK TART,HALLOTT RÓLAD VALAMIT,VAGY TANÁN TETSZEL NEKI.

eNGEM PL.EGY LÁNY SZOKOTT NÉZNI,ÉS LÁNY VAGYOK,most akkor szerinted a csaj leszbi?

2014. okt. 21. 14:22
 3/4 A kérdező kommentje:
persze tudom és nyilván nem.. de köszönöm a válaszokat.. azzal hogy ráköszönjek az a baj ,hogy még nem beszéltünk és nem is ismerjük egymást :(
2014. okt. 21. 14:32
 4/4 anonim ***** válasza:
És ez miért hátráltatna? Most az utcán az a néninek nem köszönsz? Na jó ha udvarias vagy igen. Pedig aztán őt se ismered. Csak azért nem mersz neki mert neked tetszik,pedig ha találkozol egy osztálytársaddal az utcán akit nem ismersz annyira,köszönsz nem?
2014. okt. 27. 15:11

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!