Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vaki szeretne velem ismerkedni...

Vaki szeretne velem ismerkedni? Unatkozom, lyukasom van. Leírás rólam lent : )

Figyelt kérdés

Az átlagnál szebb arcom van, a testem sem

rossz, mivel különleges étrendet folytatok

stb.

A számra, hajamra, szemeimre büszke

vagyok :)

Mindig lehet min változtatni, nem teljesen

lapos a hasam, pl én ezen, de ha ezen sem

válltoztatnék akkor is meglennék elégedve

összességében magammal.

Én személy szerint kevés sminket használok,

( szempillaspirál, ajak védő ) van hogy

semmit. Szerintem egy lány legyen

természetesen gyönyörű. Ciki ha a pasija

meg sem ismeri vakolat nélkül. :)

10-ből 9 pontot adnék magamnak.

Belsőleg elég bonyolult vagyok.

Hisztizni csak komoly dolgok miatt szoktam.

Többi privi.

18\ csillámpóni

2014. okt. 21. 10:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez fake... Ennyireilyendurvànbuta ember nem létezhet
2014. okt. 21. 10:50
 12/18 anonim válasza:
Lehet hogy még nagyon reggel van de kedves kérdező 2x olvastam végig a kérdésedet és még mindig nem akarok rád írni, lehet hogy csini vagy vagy csak annak tartod magad de a személyisége egy hölgynek jobban érdekel engem mint a külseje..és ha lyukas órád van ajánlanám hogy készülj a következőre nehogy egyest kapja stb.
2014. okt. 21. 10:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Lehet nem is az órája lyukas:)
2014. okt. 21. 10:57
 14/18 A kérdező kommentje:
Mennyi nyomorult ember..még is azzal foglalkoztok, hogy ide írjatok.. Ciki. Puszi :*
2014. okt. 21. 11:28
 15/18 anonim ***** válasza:
#14 Azt hiszem akik eddig kérték a személyiséged megkaptál :D Egy büdös kurv4'nak tűnsz ;)
2014. okt. 21. 11:38
 16/18 anonim ***** válasza:
A farkam 10/10 Dugunk?
2014. okt. 21. 11:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Persze velünk van a baj nem veled. Mi vagyunk nyomorultak és nem te vagy beképzelt. Úgy elvagy kényesztettve, hogy mindenki csak nevet rajtad. Nem látsz? Vagy a saját szépségedtől nem látod?
2014. okt. 21. 11:47
 18/18 anonim válasza:
Nyomorult emberek? Szerintem mindenkinek joga van a véleményét ill. az állás pontját kinyilvánítani főleg egy ilyen oldalon ahol a kérdéseket azért írják ki hogy válasz érkezzen(és gondolom te is e célból írtad ki, csak az a gondod hogy nem bírod elviselni a kritikát), másrészt a válaszokat amiket kaptál elég kulturáltan fogalmazták meg eddig!! (Tudod ha más megadja neked a kellő tiszteletet akkor az a minimum hogy te is megadod.) Harmadrészt ezzel a megnyilvánulásoddal szépen minősítetted magad és bebizonyítottad hogy a külső nem minden már ha igaz de az a sejtésem hogy csak elvagy szállva magadtól(mint manapság elég sok tini csaj), úgy hogy én először a helyedben a személyiségemet pofoznám helyre aztán állnák neki pontozni magam..
2014. okt. 21. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!