Vaki szeretne velem ismerkedni? Unatkozom, lyukasom van. Leírás rólam lent : )
Figyelt kérdés
Az átlagnál szebb arcom van, a testem sem
rossz, mivel különleges étrendet folytatok
stb.
A számra, hajamra, szemeimre büszke
vagyok :)
Mindig lehet min változtatni, nem teljesen
lapos a hasam, pl én ezen, de ha ezen sem
válltoztatnék akkor is meglennék elégedve
összességében magammal.
Én személy szerint kevés sminket használok,
( szempillaspirál, ajak védő ) van hogy
semmit. Szerintem egy lány legyen
természetesen gyönyörű. Ciki ha a pasija
meg sem ismeri vakolat nélkül. :)
10-ből 9 pontot adnék magamnak.
Belsőleg elég bonyolult vagyok.
Hisztizni csak komoly dolgok miatt szoktam.
Többi privi.
18\ csillámpóni
2014. okt. 21. 10:03
11/18 anonim válasza:
Ez fake... Ennyireilyendurvànbuta ember nem létezhet
12/18 anonim válasza:
Lehet hogy még nagyon reggel van de kedves kérdező 2x olvastam végig a kérdésedet és még mindig nem akarok rád írni, lehet hogy csini vagy vagy csak annak tartod magad de a személyisége egy hölgynek jobban érdekel engem mint a külseje..és ha lyukas órád van ajánlanám hogy készülj a következőre nehogy egyest kapja stb.
13/18 anonim válasza:
Lehet nem is az órája lyukas:)
14/18 A kérdező kommentje:
Mennyi nyomorult ember..még is azzal foglalkoztok, hogy ide írjatok.. Ciki. Puszi :*
2014. okt. 21. 11:28
15/18 anonim válasza:
#14 Azt hiszem akik eddig kérték a személyiséged megkaptál :D Egy büdös kurv4'nak tűnsz ;)
17/18 anonim válasza:
Persze velünk van a baj nem veled. Mi vagyunk nyomorultak és nem te vagy beképzelt. Úgy elvagy kényesztettve, hogy mindenki csak nevet rajtad. Nem látsz? Vagy a saját szépségedtől nem látod?
18/18 anonim válasza:
Nyomorult emberek? Szerintem mindenkinek joga van a véleményét ill. az állás pontját kinyilvánítani főleg egy ilyen oldalon ahol a kérdéseket azért írják ki hogy válasz érkezzen(és gondolom te is e célból írtad ki, csak az a gondod hogy nem bírod elviselni a kritikát), másrészt a válaszokat amiket kaptál elég kulturáltan fogalmazták meg eddig!! (Tudod ha más megadja neked a kellő tiszteletet akkor az a minimum hogy te is megadod.) Harmadrészt ezzel a megnyilvánulásoddal szépen minősítetted magad és bebizonyítottad hogy a külső nem minden már ha igaz de az a sejtésem hogy csak elvagy szállva magadtól(mint manapság elég sok tini csaj), úgy hogy én először a helyedben a személyiségemet pofoznám helyre aztán állnák neki pontozni magam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!