Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kinek milyen az alompasija? ,...

Kinek milyen az alompasija? , alomcsaja? :DD Nekem 190 cm, fekete haj, kek szemek, kedves, vicces nagyon vicces :D motoros :3 :DD

Figyelt kérdés

2014. okt. 20. 20:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
170 cm (talán pár év múlva kicsit magasabb, de nem hiszem ), barna haj, meleg barna szemek, aranyos mosoly:) Kedves, figyelmes, vicces és gyerekes. Zongorázik, van 4 macskája és iszonyatosan hülye <3
2014. okt. 20. 21:08
 22/28 anonim ***** válasza:

Intelligens, legyen humora, engedje hogy szétszivassam, meg cukkoljam. :D

Lehessen vele mászkálni ide-oda. kb ennyi.

Külső: Legyen valamennyire fitt, mert én is fogytam rengeteget. Ha nekem sikerült, akkor másnak is fog. Pedig én lusta vagyok, mint állat. :D

2014. okt. 20. 22:10
 23/28 anonim ***** válasza:
Bassza szét még anyámat is,olyan dugógép legyen hogy a fa szán pörget.
2014. okt. 20. 22:13
 24/28 anonim ***** válasza:

Külső:

Gyöngyszőke hosszú hullámos haj, sápadt hófehér bőrszín, kék szemek. Nagy szempillák. Mindig legyen mosolygós, az se zavar, ha apró nyúlfogai lennének. Legyen vagy körülbelül akkora magas mint én (176-178 cm), vagy még nálam is magasabb. Testalkata legyen vékony törékenynek kinéző, vagy fitt szálkás, sportosabb. Legyenek kis mellei, kis feneke és hosszú vékony lábai. Fiatal felnőtt lány, vagy érett nő legyen 19-20-tól 42 évesig. Minél inkább nőies kinézete van és nem úgy néz ki, mint egy gyerek, annál jobb.

Öltözködésben kerülje a plázacicás ruházatot és tini divatot. Viseljen szolid ruhákat, legyen ízlése, legyen nőies, elegánsabb, de ne vigye túlzásba.

Belső:

Nekem TÁRS kell, nem pedig próbababa vagy trófea, amit mutogatni lehet. Éreznem kell, hogy mintha vele együtt haladnánk előre valamerre. Kellenek a közös beszédtémák és érdeklődési körök. Ez kicsit necces, nyílván nem várnám el, hogy beszélgessünk a Linuxról és programozásról (bár volt rá példa való életben). Legyen mondjuk közös téma a zene. Én úgyis 7 éve szólógitározok. Legyen közös zenei ízlésünk, tudjunk elbeszélgetni kedvenc zenekarainkról. Legyen szerteágazó zenei ízlése, legyen szó metálról vagy igényes elektronikus zenéről. Ha tud hozzászólni a gitárhoz, tud zongorázni vagy szépen énekelni, az plusz pont. Az se baj, ha jobban gitározik nálam. Zenélhetnénk együtt. Legyen hasonló filmízlésünk, legyen ő is hozzám hasonlóan filmkritikus beállítottságú, szeresse a klasszikusakat és a kultfilmeket.

Személyiségében egészítsük ki egymást, illjen az én "csendes őrült zseni" beállítottságomhoz. Legyen ő is őrült beállítottságú, furcsa, hóbortos, miközben továbbra is sugárzik belőle a vidámság és mosolyog. Bármi nehézség történik, ő mindig vígasztal és segít. Szexualitásban legyenek domina hajlamai.

Amit magamon kell nekem javítanom:

- pozitívnak kell lennem és meg kell tanulnom újra mosolyogni

- meg kell várnom, míg idősebb, éretteb nem leszek

- nyitottabnak kell lennem

- javítanom kell magamon, hogy ne legyek unalmas

Fhú de hosszú regény. Ezzel az írással totálhülyét csináltam magamból és látszik, hogy egyedül fogok meghalni a gitárjaimmal, de végre legalább egy érdekes kérdés/téma gyk-n.:D

22/F

2014. okt. 21. 00:31
 25/28 A kérdező kommentje:
# 15 hat hogy a viharba ne lennél az ;)
2014. okt. 25. 00:02
 26/28 anonim válasza:

Nem tudom, de gyönyörű sötétkék szemei vannak.

[link]

És kifejező tekintete.

[link]

És elbűvölő mosolya.

[link]

2016. ápr. 29. 17:26
 27/28 anonim válasza:

Álompasim Denis Stoff *-* Álomcsajom színes haj, kék vagy zöld szem, cica és metál rajongó, legyen benne minden baromságomban, lehet még piercinge mindenféle(ízlésesen), kivéve intim helyen. fültágító is aranyos olyan 15mm-ig, pár tetkó is lehet :)

L/bi

2016. okt. 21. 19:54
 28/28 anonim válasza:
Kerek popsi :), kis vagy nemtúlnagy mellek, barna haj
2018. jún. 12. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!