Tudtok olyan normális, kulturált helyeket, illetve fórumokat ahol lányok-lányokkal tudnak ismerkedni?
Ez nehéz téma a melegfelvonulással kapcsolatban. Gondolhatjuk erőltetésnek is, meg egyfajta polgárpukkasztásnak is. De nem beszélhetünk mindenki nevében. Vannak visszafogottabb vonulók is akik nem meztelenül vagy falatnyi bőrcuccban flangálnak akik csupán arra vágynak és arra törekednek a vonulással hogy fogadják el őket emberként. Nem kell melegházasság(szerintem) de az utcán se verjenek meg minket. Viszont egy olyan országban ahol abszolút nem tolerálják a melegeket ez bármikor megtörténhet. Nem azt mondom hogy legyen népszerűsítve vagy lenyomva a heterók torkán de ne legyen az amit az utcán látsz pl a vonulásokkor is. Az a gyűlölet és az a primitívség ami elfogadhatatlan szerintem. És ez azért van mert pl az országunk vezetése sem áll ki a melegek mellett (lásd az alaptörvény megváltoztatását ami egyébként nem csak a melegeket érinti fájón hanem mindenkit aki heteroként nem él házasságban,)
És a köztudatban sem elfogadott.(te sem fogadod el leszbikusként hm...)Ennek az a következménye, hogy most e pillanatban is kb betegként létezünk kis országunkban. Más országokban nincs ez vagy kevésbé igaz ott talán kicsit extrémebb is a vonulás amit emlegetsz ami nyilván megint kiverheti a biztosítékot. Hülye liberálisok. :-)De ugyanúgy heterók között is vannak extrémebb és visszafogott emberek. Egy fórumon pl azt láttam hogy valaki beszúrt egy fotósorozatot szado mazo emberekről akik mindenféle bőrcuccokban flangáltak az utcán. Ezzel azonosítva a melegeket. és hogy ez mekkora fertő. A tudatlanság...a heteró világban is van nagyon sok extrém szexualitású ember de ez nem igaz az összes heteróra. Az a baj hogy az emberek csőlátásúak...
Ha pedig csőlátásúak elítélnek mindent ami az általuk előírt normáknak nem felel meg.(és mekkora képmutatás hisz ők se tartják meg legtöbbször)
Így pedig nem lehet normálisan társkapcsolatot keresni. Ez azért érthető nem? Persze tény nem a legjobb megoldás az utcára vinni, de az életünket túlnyomórészt nem a négy fal között éljük nem is ott ismerkedünk...szóval fontos hogy tudják léteznek melegek. Nem tudom a pontos előzményeket mi vezetett ide hogy végül is eltűnt ez a címke hogy pszichiátriai betegség a melegség gondolom a kutatók pszichológusok érdeme főként de gyaníthatóan nem csak az övék, hanem azoké a civileké akik nem bújtak el félelmükben, hanem vállalták az arcukat és azt hogy ők olyanok amilyenek...valóban a heteró kapcsolat a szép az elfogadott sok ember szemében de két felnőtt azonos nemű kapcsolata is az lehet. Sőt olyan embereké is akik nem élnek ugyan házasságban de gyereket nevelnek együtt élnek békében hűségben amennyire csak tudnak. Na ők pl miért nem tartoznak a család fogalmába? nem tudom hogy akarsz normális körülmények között ismerkedni ha magad is egyetértesz azzal hogy betegek vagyunk mert a hetero a szép a normális kapcsolatforma és jobb is nem beszélni a melegségről mert minek...
Delilla: "Már be sem lépek egy ilyen oldalra sem! KITALÁLTAM VALAMIT!"
Ne őrjíts meg, mit találtál ki? :)
(Egyébként egy kevés józan ésszel meg egy kicsivel több élettapasztalattal azonnal kiszúrhatóak a nőimitátor kanok a leszbikus oldalakon.)
Az engem is érdekelne, mit talált ki :) Vissza térve a vitára a szexuális irányultság azért csak magánügy. Sőt nekem nem is lenne problémám a meleg felvonulással, ha máskép lenne hozzá állva. Előadások, életutak elmesélése. Nem az,hogy felvonulás, parádézás... polgárpukkasztás, mert rendben van,hogy normális emberek is elmennek, rá, de sajnos elég pár oda nem illő és máris azok az emberek viselkedése alapján lesz mindenki megítélve. Egy egész közösséget bélyegeznek meg a tettükkel. A másik meg ténylegesen, nem függ össze a szexualitás és a politika. Most, aki meleg az nem lehet jobbikos, csakis liberálisnak mondhatja magát? Azért az,hogy melyik pártra szavaz az a saját szíve joga és sokban függ a tapasztalaitól, világnézetétől is.
Igazából nem is a vallás az, amely kizárja a meleg embereket, hanem az emberek akik előírásokat követnek, amit mondani sem kell megint csak emberek írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!