Mik azok a jelek, amikből az derül ki, hogy a pasinak nincs szüksége párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 10:17
1/3 anonim válasza:
Lenézően beszél a nőkről, a jövőbeni tervei helyett csak szexről vagy tök semleges dolgokról beszél. Apró kis hibáidra nem pozitívan hanem mondjuk undorodva reagál.
Egyszóval az aki előtt meg kell játszanod magad, mert ha nem, akkor elveszti feléd az érdeklődését.
2/3 anonim válasza:
Nem beszél a közös jövőtökről ,és fontos kérdésekre úgy csinálja mintha nem is hallotta volna. Apró ezer ilyen dolgokból észre lehet venni.
3/3 anonim válasza:
a barátomnak "nincs szüksége rám" ... dühít, hogy nem beszéljük meg előre, hogy mikor találkozunk, ha én nem mondom akk boldogan elvan egyedül ... pedig mondja h szeret és kell neki a szeretetem, de mégis így hogy "vagyok neki már", elhanyagol
Ez vajon ennek a jele,? félek:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!