Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A nő mi alapján válassza ki a...

Laci911 kérdése:

A nő mi alapján válassza ki a kiszemeltjét?

Figyelt kérdés

2014. okt. 19. 21:39
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
És még a hülye is sok,ilyenn nincs.
2014. okt. 19. 22:01
 22/34 anonim ***** válasza:
21 És mégis van:D
2014. okt. 19. 22:03
 23/34 anonim ***** válasza:
Lehet itt cáfolni, lehet itt ellentmondani, lehet itt kézzel-lábbal hadakozni, a gyakorlat akkor is mást mutat, kedves csajszikák. :)
2014. okt. 19. 22:03
 24/34 anonim ***** válasza:
57%

Intelligencia, jószívűség, műveltség, jó humorérzék, normális, enyémmel egybevágó jövőkép, nyugodt temperamentum (én eléggé hirtelen haragú, vad vagyok, így nem illik hozzám egy ugyanilyen partner, mert abból tányértörés lenne) szexuális vonzalom, külső.

Én nem tagadom, hogy számít a külső, de a belső sokkal, de sokkal jobban.

Külső terén az ideálom pedig egy magas, vékony/nagyon enyhés izmos/sportos, egyszerűen öltözködő (farmer + póló/ing + sportcipő), semmiképp sem felnyírt ecsethajú, és semmiképp sem kopasz, intelligenciát sugárzó arcú, mosolygós fiú/férfi.

Van párom, és a leírást kb. róla mintáztam. :) Amikor még kerestem a párom, akkor is ezek voltak a preferenciáim.

2014. okt. 19. 22:04
 25/34 anonim ***** válasza:
Ja és még valami! Nem kértem egyik ideíró nőtől sem, hogy privátban bizonygassa nekem, hogy ő különbnek tartja magát. Ugyanolyanok vagytok, mint a többi álszent nőalak. A privátban veszetten bizonygató lánykákat meg tiltom a p#csába.
2014. okt. 19. 22:06
 26/34 anonim ***** válasza:
0%

#24: "de a belső sokkal, de sokkal jobban"

Akkor az vajon miért van, hogy egy tökéletes külsővel rendelkező férfinak szinte mindent elnéztek, a leggusztustalanabb húzásaikat is, miközben egy átlagos srác esetében meg még az élőfába is beleköttök, és a legapróbb vétkekért is azonnal szakítotok vele?

NA EZT VÁLASZOLJA MEG A MÉLYEN TISZTELT PUBLIKUM, A K#RVA ISTEN F#SZÁT!

2014. okt. 19. 22:08
 27/34 anonim ***** válasza:
61%

# 26

Tőlem hiába kérdezed ezt többesszámban, én nem tudom miért csinálják ezt egyes nők - akár többen is, mint kéne.Én sem értem.

Én csak a magam nevében tudok beszélni, én pedig nem csinálom azt, amit te leírtál. Soha nem kötekedtem senkivel sem azért, mert nem annyira tetszett nekem a külseje, nem bántam máshogy az olyan fiúkkal.

Olyat pedig, hogy valami bunkónak túl sokat nézzek el, utoljára 15-16 éves lánykaként csináltam (és akkor sem a külseje miatt néztem el), azóta kinőttem. Megtanultam szelektálni a lelketlen embereket.

2014. okt. 19. 22:12
 28/34 anonim ***** válasza:

A válasz a kérdésre: 42.

Viccet félretéve, BIOLÓGIA.

A nők ösztönszerűen azt preferálják, aki a legelőnyösebb géneket örökítheti az utódoknak.

2014. okt. 19. 22:13
 29/34 anonim ***** válasza:
25 Én nem irtam neked privátot:DD
2014. okt. 19. 22:14
 30/34 anonim ***** válasza:
22-es Látszik hogy ez a gyakori.a bolondok hülyeségen veszekednek.
2014. okt. 19. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!