Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mennyire gáz...

Szerintetek mennyire gáz gyk-en ismerkedni?

Figyelt kérdés

2014. okt. 19. 20:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

inkább ismerkedni és nem feladni, mint olyan lenni mint a magas vékony...csak sírni és azt mondani: "nem kellek senkinek"...

több kedves lánnyal leveleztem (nem csak ismerkedés céljából), szóval nem csak baltás gyilkosok és szervkereskedők vannak itt :D

ja és a barátnőm itt talált meg, a válaszaim alapján szimpatikusnak tartott és rám írt...jól megvagyunk lassan 2 hónapja...ha választhatok, hogy ez az út vagy egyedül lenni akkor inkább az itteni ismerkedés...

az itteni ismerkedés azoknak is esélyt ad kapcsolat építésre akiknek nincs elég önbizalmuk személyesen ismerkedni...és vannak más előnyei is :) szóval ha gáz ha nem gáz ez is egy esély és inkább ez mint a sírás szerintem...

2014. okt. 19. 20:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemes itt ismerkedni. Mi férfiak sokkal kitartóbbak vagyunk, ha a másikat meg akarjuk ismerni, ellenben a nők max. 3-4 levélváltás után szó nélkül felszívódnak, mint a kámfor. Férfitársam, itt ne ismerkedjetek.
2014. okt. 19. 20:16
 13/17 anonim ***** válasza:
en itt ismertem meg a felesegem, igaz eleinte nem sima ismerkedesnek indult, igy lett komolyabb dolog belole
2014. okt. 19. 20:30
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

Ha egyszer összejössz valakivel és jól érzed magad vele, akkor elárulom, hogy senkit nem fog érdekelni, hogy hol ismerkedtetek meg.

A lényeg, hogy megismerkedtetek valahol. És az bárhol lehet. Nem azt kell figyelni, hogy hol nem lehet. Hanem a lehetőséget.

2014. okt. 19. 20:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Ugyan már. Szerintem hülyeség itt esélyekről beszélni, hagyjuk már ezt, srácok. :) Férfitársaim, mozduljatok ki hozzám hasonlóan, ismerkedjetek bárhol, csak ne interneten.
2014. okt. 19. 20:36
 16/17 anonim ***** válasza:
15%
Elég gáz ha ebben hiszel. Elég nyomorék lúzernek kell ahhoz lenni, hogy neten találd meg a párod. Szórakozni lehet, de komolyan venni nem érdemes.
2014. okt. 19. 20:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem gáz, de totál reménytelen.
2014. okt. 19. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!