Fiúk! Valaki akarna egy 14 éves csajjal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nem írok magamról most oldalakat aki figyel és meg akar ismerni az meg fog2014. okt. 19. 19:42
13/20 anonim válasza:
A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad,nem,csak utálom azokat akik itt akarnak ismerkedni,mert a való életben nem sikerült nekik rondaságból vagy csak simán azért mert gyíkkockák
14/20 anonim válasza:
Ezermester vagyok vastag karral és jó nagy dákóval kedves 53%-os. És mégsincs barátnőm 18 évesen, ja és még szűz is vagyok ha érdekel!
15/20 anonim válasza:
Én is izmos vagyok és jófej,helyes 14 éves és már nem vok szűz
17/20 anonim válasza:
Látod? Valaki megtalálja a lányokat, valaki meg nem. A suliban összesen 6 lány van, ebből a kettő legrondább (FÚJ!) nem foglalt. Mondjuk nyomulnak is rendesen :(
19/20 anonim válasza:
Szia! Írd meg privátban hogy hol laksz:)
20/20 A kérdező kommentje:
6-os NEM pasit keresek
2014. okt. 19. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!