Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért képzelek be magamnak...

Miért képzelek be magamnak "szerelmet"?

Figyelt kérdés
Tegnap beszélgettem egy fiúval aki tetszik, ismerjük már egymást egy éve a suliból de most beszélgettünk először. Tök jól elbeszélgettünk,meg elröhögtünk, kb. végig mosolygott rám, becézgetett meg ilyesmi,nem tudom hogy én is tetszem-e neki... de elég elérhetetlen a srác ettől függetlenül. de azóta csak rá gondolok meg elképzeltem vele az életemet,meg ilyenek.. pedig csak egyszer beszéltünk.. miért van ez? többször is volt már,de aztán elmúlt. miért vagyok ilyen hirtelen fellángoló érzésű?

2014. okt. 19. 19:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is voltam már így! Aztán mikor kiderült, milyen fiatal,... le kellett szállnom róla.
2014. okt. 19. 19:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Én a barátomat nem ismertem a kapcsolatunk előtt. Annyi, hogy mikor megláttam megtetszett, nagyon jó a kiállása, nagyon jól néz ki, aztán nem sokra rá mi is beszélgettünk, de annyiban más ez, hogy ő tudta, hogy nekem tetszik, így elindította ezt az egész dolgot.

A lényeg, hogy akkor hasonlóképp vélekedtem mint te, nem akartam mást vele terveztem dolgokat.

Most is vele vagyok, pedig évek teltek el.

Szerintem erős fellángolást érzel, mert valami a férfiban elvarázsolt, amire te pont vágysz. Ha ezt közlöd vele, akkor lehet elindul valami, viszont ha hanyagolod, a fellángolás hónapokon vagy heteken belül is elmúlhat.

2014. okt. 19. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!