Erdemses hajtani?
Figyelt kérdés
van egy lany..lassan egy eve ismerem. nagyon megtetszett nekem akkor.. sokat irtam neki,szulinapjara egy kidolgozott,altalam keszitett dvd-t kapott,amikor talalkoztunk virag,csoki,ajandek mindig. mindent megteszek erte. felenekeltem neki a kedvenc dalat is sokszor.. de valahogy megis ugy erzem,hogy nem erdeklem elegge. eloszor meg igy nem is erdekel a szerelem resz (en mar az vagyok) csak az h erdeklem e elegge. mindig csak az van h "dejoo,imadlaaak" stb,de valahogy nem erzem a szavak mogotti erzelmet.. es o sose tett ertem semmit,meg csak nem is irt vissza postan,sose kezdemenyez talit. nem egyszeru eset a csaj,eleg elfoglalt.. szerintetek erdemes ezt csinalnom,vagy hanyagoljam? magatol nem keresne..2014. okt. 18. 22:40
1/8 A kérdező kommentje:
ja es meg annyi,hogy nagyon sok rossxnak kene jonni innen,hogy abbahagyjam.. nagyon ragaszkodok hozza,es ahhoz hogy probaljak neki oromet szerezni.meg az se tantorit el,hogy kicsit elvezi ezt,de nem erdeklem igazan.. sztem soha senkitol se kapott ilyen leveleket,es ajandekokat,es erzeskinyilvanositasokat.... nagykepu is,de tulsagosan szeretem. nem tudom mi legyen..
2014. okt. 18. 22:45
2/8 anonim 

válasza:

Ez a baj,hogy függsz tőle.Ne szeress senkit annyira,hogy ne tudnál élni nélküle.Elcsépelt duma,de igaz.Nekem is van egy pasi,akit szeretek,viszont nem fogok megalázkodni előtte,meg könyörögni.Valami baja van velem,bár nem tudtam még rájönni,hogy mi.11 hónapja ismerjük egymást.Párszor volt már nézet eltérésünk,idáig mindegyiket sikerült megbeszélni.Szerintem,ne keresd egy ideig ezt a csajt.Később majd,ha fontos vagy neki keresni fog.Ha meg nem keres,akkor nem is szeret téged!Akkor felejtsd el,nem ér senki annyit,hogy megalázkodj előtte!
3/8 A kérdező kommentje:
masok is hasznaltak mar ezt a megalazkodo szot.. valahogy betegesen rajongok erte es fuggok tole.. en is erzem ezt! csak valahogy nem tudom kezelni.. nem irnal privit?
2014. okt. 19. 07:39
4/8 anonim 

válasza:

Első válaszoló helyesen látja. Egy apró kiegészítés még érdemes:
"sokat irtam neki,szulinapjara egy kidolgozott,altalam keszitett dvd-t kapott,amikor talalkoztunk virag,csoki,ajandek mindig. mindent megteszek erte. felenekeltem neki a kedvenc dalat is sokszor.."
Ez így túl tömény és görcsös körülugrálás. Ha tetszel egy lánynak, nem kellene teperned, akkor kölcsönös lenne az érdeklődés.
5/8 anonim válasza:
Ez nehéz dolog.Ugyan ez volt velem XY évig.Az elején tetszettem neki,aztán kezdtem ugy erezni h nem.De egyre jobban megtetszett,és szerettem volna megismerni.D
6/8 anonim válasza:
*DE nem akart találkozni cssak közösségin beszeltunk...elegem lett és otthagytam.Azóta sem beszelunk.És nem is bánom,mert igy lett egy normális barátom.Szerintem lépj tovább:)
7/8 A kérdező kommentje:
igazatok van..totalisan szanalom amit csinalok,csak tul nagy a kotodes. talan azert csinalom ezt a sok sz.rt,mert tudat alatt tudom,hogy amugy abszut nem torodne velem,es en abba beleorulnek... nehez lenne most nem kommentelni,meg nem dicserni ot.. tenyleg ennyire szanalom vagyok es o is igy gondolhatja?
2014. okt. 19. 15:55
8/8 anonim 

válasza:

Figyu szerintem egyszer csak ne keresd olyan j
két hétig
ha szeretné vmit (érez vmit) majd keres
ha nem akkor csak kihasználta a jó szívűséged
én személy szerint nem tennék ilyet
mert ez csak kihasználás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!