Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen fórumokon szoktak...

Milyen fórumokon szoktak előfordulni rendkívül intelligens férfiak?

Figyelt kérdés
Hol lehet ilyen emberekkel ismerkedni?

2014. okt. 18. 19:02
1 2 3 4 5
 21/46 aladar12 ***** válasza:
0%

7-es vagyok

9: de :D

kérdező: ha bölcsész vagy ne akarj intelligens férfiakkal találkozni, mert te mindig intelligensebb leszel náluk.

amúgy itt elég sok bölcsész lehet, hogy 45%-ra lehúzták a válaszom.

2014. okt. 18. 19:12
 22/46 October15 ***** válasza:

18.: képzelem.. :D azzal az a baj, hogy aki értelmes az rá se néz.. :)

De igen.. definiáld a rendkívül intelligenst.

Rendkívül intelligens azért elég tág: lehet kapásból gyakorlatias vagy inkább elméleti, intuíció vagy logika orientált.. vaaagy lehet vki úgy intelligens, hogy tudja fejből newton naplóját meg úgy is, hogy tudja, hogy ez miért fölösleges :D.

2014. okt. 18. 19:14
 23/46 anonim ***** válasza:

#1-es vagyok

Kérdező. Nem értem a gazdasági képleteket. Nem tanulok, de ötösöket kapok. Írj ha gondolod!

2014. okt. 18. 19:14
 24/46 anonim ***** válasza:
2014. okt. 18. 19:15
 25/46 anonim ***** válasza:
Szerintem az elittárs nem feltétlenül a legjobb választás. Nem lehetnek túl okosak akik regisztrálnak ilyen feltételek mellett. Sok most a panasz az előfizetési díjak miatt. :)
2014. okt. 18. 19:18
 26/46 October15 ***** válasza:

Az hagyján de aki azért regel oda mert "elit" az max 1 önimádó hülye gyerek.. :D [na meg attól, hogy már van diplomája még nem lesz intelligens elit meg pláne nem.]

Am ha ide ennyi bölcsész jár: vki felhomályosítana, hogy mégis mi a isten folyok azon a karon ?:D Sátánt idéztek vmi ?:D [sosem érdekelt igazán.. a legmeredekebb amin valaha elgondolkoztam a pszichomókus de.. ahhoz meg nincs pofám :D bár a kriminálpszichológiát tuti élvezném :D]

2014. okt. 18. 19:20
 27/46 A kérdező kommentje:

Olyan jókat nevetek itt egy-két válaszon :-)

Többféleképpen is lehet az ember intelligens, van, akinek az elméleti, van, akinek a gyakorlati oldala erősebb... egyikre se mondanám, hogy jobb vagy rosszabb, mint a másik.

2014. okt. 18. 19:22
 28/46 A kérdező kommentje:
15. és 19.: Nektek meg mi bajotok van? Jó, inkább nem találgatok.
2014. okt. 18. 19:26
 29/46 anonim ***** válasza:
60%
Bölcsészlánykáknak romkocsmákban a helye, hogy a sok önjelölt zseni Heideggert idézve dumálja le róla a bugyit, ha a kisvadászoktól nem csúszna le amúgy is.
2014. okt. 18. 19:26
 30/46 A kérdező kommentje:
12: Igen, én is intelligens férfi szeretnék lenni, csak attól tartok, ez biológiailag lehetetlen... :-)
2014. okt. 18. 19:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!