Milyen fórumokon szoktak előfordulni rendkívül intelligens férfiak?
7-es vagyok
9: de :D
kérdező: ha bölcsész vagy ne akarj intelligens férfiakkal találkozni, mert te mindig intelligensebb leszel náluk.
amúgy itt elég sok bölcsész lehet, hogy 45%-ra lehúzták a válaszom.
18.: képzelem.. :D azzal az a baj, hogy aki értelmes az rá se néz.. :)
De igen.. definiáld a rendkívül intelligenst.
Rendkívül intelligens azért elég tág: lehet kapásból gyakorlatias vagy inkább elméleti, intuíció vagy logika orientált.. vaaagy lehet vki úgy intelligens, hogy tudja fejből newton naplóját meg úgy is, hogy tudja, hogy ez miért fölösleges :D.
#1-es vagyok
Kérdező. Nem értem a gazdasági képleteket. Nem tanulok, de ötösöket kapok. Írj ha gondolod!
Az hagyján de aki azért regel oda mert "elit" az max 1 önimádó hülye gyerek.. :D [na meg attól, hogy már van diplomája még nem lesz intelligens elit meg pláne nem.]
Am ha ide ennyi bölcsész jár: vki felhomályosítana, hogy mégis mi a isten folyok azon a karon ?:D Sátánt idéztek vmi ?:D [sosem érdekelt igazán.. a legmeredekebb amin valaha elgondolkoztam a pszichomókus de.. ahhoz meg nincs pofám :D bár a kriminálpszichológiát tuti élvezném :D]
Olyan jókat nevetek itt egy-két válaszon :-)
Többféleképpen is lehet az ember intelligens, van, akinek az elméleti, van, akinek a gyakorlati oldala erősebb... egyikre se mondanám, hogy jobb vagy rosszabb, mint a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!