Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Komárom megyében vannak...

Komárom megyében vannak normális melegek?

Figyelt kérdés
Csak mert idáig sajna nem sokkal találkoztam.Főleg olyannal,aki normális,nem kamus és komolyan is gondolja...

2014. okt. 18. 13:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem, csak normálatlan hidegek vannak.

Hát nem tudom, számodra mi a normális meleg. Tegnap kabát kellett, bár nem volt hideg, de nyáron valamikor meg 35 fok volt, az már sok. Az ilyen 27-30 fok olyan normális meleg lenne, ilyen Komárom megyében ritkán van, ami a terület északi elhelyezkedésének is köszönhető.

2014. nov. 6. 18:52
 12/16 anonim válasza:

Ha valaki meleg az már alapból nemnormális te fas*zopó...

Nem sértésnk szántam. :D

2014. nov. 6. 19:00
 13/16 A kérdező kommentje:

Semmi gond,nem sértődtem meg :)

Gondolom te is a "meleg"-kérdésekre való hokizás közben ide írtál valami frappánsat,hogy ezzel is a lelkiismereteden könnyíts...semmi baj,előfordul ;)

De én sem sértésnek szántam "te kis f.ss.opó" :)

2014. nov. 7. 16:37
 14/16 anonim válasza:
A kis Homi xDD nem fogsz beoltani... -.-
2014. nov. 10. 13:16
 15/16 A kérdező kommentje:
:D :D
2014. nov. 10. 14:13
 16/16 Mattias94 válasza:
ember! aki meleg az alapból nem normális! van egy kis Pitim az biztos örülne neked! :)
2014. dec. 15. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!