Idosebb pasi tetszik SOS!?
Hmmmm érdekes .érdekes ,de nincs ehez kicsit már késő? vagy netán korán?
Na jó poént félre téve szerintem ,ha tényleg erős késztetést érzel ,h jobban megismerd ezt az arcot illetve közelebb kerülj hozzá nagyon nincs mit veszítened.Egy próbát megér persze előfordulhat ,h ő egyáltalán nem gondol bele mélyebben ebbe a dologba azon kívül ,h tetszel neki vagy épp eltud veled dumálgatni stb talán pont a kor miatt is..vagy netán mert nem kap túlságosan sok visszajelzést.Szerintem a korkülönbséggel semmi gáz nincs.Jól érzed a társaságában magad? Eltudsz vele beszélgetni? Akkor első körben ez nem jelent túl nagy gondot.Szerintem először próbálj vele egy kicsit privátabb intimebb beszélgetésbe keveredni ha adott rá a lehetőség ő hogy áll ehez a dologhoz mármint kor sat sat...ismerd meg jobban.
Sima ügy!
Engedd közeledni
Viszont ne légy naív! Tudd, hogy ebben a korban már feleség, és gyerekek is benne lehetnek...
én közelednék a hejedben ha edzeni jártok akkor biztos eltud majd lógni néha egy pár pásztor órára
lehet vele lesz a legjobb szexpartid
huzzál bele
Nézd, dicséri a kinézeted, dicséri a teljesítményed, ölelő gesztust tesz, motivál edzésben, állandóan mosolyog, szemkontaktust tart és kétértelmű bókokat tesz. Ezt mind te írtad. Ebből szinte lehetetlen elrontanod, ez minden, csak nem SOS kategória. :-)
"felejtsem el vagy..." - Egyedül ez zavar kérdező. Bele vagy zúgva, szeretnéd ha összejönnétek, erre felveted, hogy elfelejtsed-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!