Valaki ismerkedni? :D 16/L
Figyelt kérdés
Hosszu, barna hajam van, zold szemem es szeploim :) 160 cm vagyok. Heti 5x futok, roplabdazom, es tancolok :) ezek mellett eleg perverz fantaziam van ^^ valaki?2014. okt. 17. 18:30
22/25 anonim válasza:
Hosszu, barna hajam van, zold szemem es szeploim :) 160 cm vagyok. Heti 5x futok, roplabdazom, es tancolok :)
ez idáig tökéletes, azzal sincs gond ha perverz vagy, csak egy csomó üzit eredményez, amin elgondolkodnék, hogy most szándékosan 1000 levelet akarsz, vagy csak szexpartnert keresel, esetleg kamuzol.
Mert ilyen hirdetéssel tuti nem ismerkedni akarsz.
Vagy csak a legegyszerűbb, hogy önbizalmat növelsz, és hiába is beszélgetnénk, 2-3 nap múlva eltűnnél, mint a 99%-a a gyakorinak :)
23/25 anonim válasza:
Szerintem te egy izzadt pasi vagy! :)
24/25 anonim válasza:
Hehe :D nekem nyugodtan írhatsz! ;D 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!