Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Intelligens, művelt lányokkal...

Intelligens, művelt lányokkal hol lehetne ismerkedni szerintetek?

Figyelt kérdés
Olyan program kellene, ahová egyedül is lehet menni. Van valami tippetek?

2014. okt. 17. 15:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább keress egy aranyos, diploma és egyetemi végzettség nélküli lányt, ha jót akarsz. Az egyetemista csajok iszonyatosan beképzelt, igények az egekben és mindennek a tetejébe olyan ki.szott egoisták, hogy azt elmondani nem lehet.

Üdv: egy egyetemista srác.

2014. okt. 17. 19:01
 12/19 anonim ***** válasza:
11-es én is ezt tapasztaltam. Orvostanhallgató lányokra különösen igazak az állításaid.
2014. okt. 17. 19:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem csak az orvosisokra. Én gépészmérnöknek tanulok, már a vége felé járok, de az a kevés lány, aki van, belőlük is nagyon sok az olyan, amilyet említettem. Az a nagyon kevés, aki tényleg baromi aranyos és szerethető emberileg, sajnos nem vonz, nem izgat fel külsőleg, pedig mit nem adnék egy olyan barátnőért. Viszont hazugságra sem szeretnék építkezni és főleg az aranyos, rendes lányokat átverni.
2014. okt. 17. 19:08
 14/19 anonim ***** válasza:
Nálunk azért vannak bőven aranyos, kedves, művelt lányok is, de kb mindnek gimi óta van barátja, vagy ha éppen nincs, akkor kb. fél nap alatt lesz, mert annyira nincs arányban a borzalmasan silány kínálat a kereslettel.
2014. okt. 17. 19:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát ha nálatok fél nap, nálunk fél perc. 100 főből 5 lány van kb., és akár foglaltak, akár nem, mindig lóg velük vagy 3-4 srác, akikből vígan válogathatnak, ha unják az aktuális kanjukat, vagy pedig szimplán kihasználják/felhasználják a 2 szép mosolyra máris becsicskuló srácokat. Én egyszer segítettem egy ilyen elsőre nagyon kedves lánynak, kölcsönadtam neki valamit fél éve, és hiába van jelenleg is több közös óránk, azt a valamit nem hinném, hogy viszontlátom ebben az életben. Azért ez sokmindent elmond.
2014. okt. 17. 20:36
 16/19 A kérdező kommentje:
Igazatok van, én is ezt tapasztaltam eddig. Nem ragaszkodnék én egyetemista lányhoz, csak tényleg tanácstalan vagyok.
2014. okt. 17. 21:24
 17/19 October15 ***** válasza:
Nos aki nem hoz 1 szintet az ne csodálkozzon ha lenézőnek tartja azt aki hozza és tisztában is van vele.. :D Nem diploma kérdése, hogy milyen ember vagy és, hogy milyen a felfogó képességed :). HA van 1 határozott önképed akkor tudsz kezelni 1 olyan személyt akinek szintén megvan ez.. ha nincs nos akkor itt fogsz sírni azon, hogy mekkora bunkó csak mert nem kezd mélyrepülésbe a szinted felé.. :D.
2014. okt. 17. 21:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Mi vagy te öreg? Wow kocka, hogy szintezel itt? Amúgy tudom hol a szintem és azt is tudom, mit tettem le az asztalra, azt is tudom, hogy milyen nőt keresek. A probléma, hogy az a nőtípus hiánycikk.
2014. okt. 17. 23:36
 19/19 anonim ***** válasza:

És az ilyenek mennek egyetemre, mint te...

2014. okt. 18. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!