Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok miért nem kezdeményez...

A lányok miért nem kezdeményeznek?

Figyelt kérdés
Többször előfordul ilyan eset amikor a lánynak tetszik egy fiú, de mégsem kezdeményez. Ha nekem tetszik valaki akkor nem várom el tőle, hogy ő fusson utánam. Ebben az esetben ne jöjjön nekem senki azzal, hogy a kezdeményezés a fiúk dolga mert hát ebben az esetben honnan tudná a szerencsétlen, hogy őtetszik valakinek?

2014. okt. 17. 14:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ha levelet ír az már egy lépés. Abszolúte nem ilyesmire gondoltam tehát te félreértettél. Ha valaki arra nem válaszol az már egyértelmű. Olyasmire gondolok, hogy pl. minden nap találkoznak a városban vagy buszon vagy akárhol a lány folyamatosan nézegeti, de a fiú észre sem veszi mert hát ugye egy nap ezer meg egy emberrel találkozik az ember akik végig néznek rajta így meg elég nehéz eldönteni, hogy mi is van. És igen, ilyenkor kellene írni egy levelet, ahogy te mondod vagy éppenséggel ráköszönni vagy akármi. Könyörgésről szó sincs.
2014. okt. 17. 18:05
 12/13 anonim ***** válasza:

" ha egy lánynak tetszik valaki akkor azt megpróbálja a tudomására adni és ha az a valaki nem reagál rá akkor az egészet hagyja a francba?"

Pontosan! mi férfiak is ezt tesszük, ha lesz@r minket egy csaj.

Persze tudom...

Ha a pasi küzd a nőért, mikor az NEM et mondott: akkor egy idióta ki nem ért a szép szóból!

Ha feladja, akkor meg idióta, aki meg se érdemli a nő társaságát.

2014. okt. 17. 19:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát én kezdeményeztem már párszor. az egyikből egy ötéves kapcsolat lett, és meg is érte. :) De amúgy tényleg van olyan srác, aki nem tud ezzel mit kezdeni, és szerintem megijed a kezdeményező nőtől, és akkor jön a "csak barátságot akarok" duma, ami azért többnyire nem igaz, mert utána kiderül, hogy mást is akart volna..csak addigra már én mint nő megunom a bénázást..Én már két pasival is jártam így..Szóval nekem az a tapasztalatom, hogy vagy bejön v. nem, attól függ milyen ember az a férfi..De engem inkább az szokott feldühíteni, hogy a pasik nem mernek kezdeményezni..még akkor sem, amikor egyértelmű jeleket kapnak..de lehet csak tőlem félnek ilyen mértékben..Nem tudom..:)
2014. okt. 18. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!