Fiúk, valakinek volna kedve ismerkedni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Világos barna hajam és sötét barna szemem van. 164 cm és 55 kg vagyok. Sokat sportolok, mivel versenyszerűen nyomom, kb heti 8-9x.
Szeretek énekelni, zongorázni. Imádom a természetet és az állatokat. Romantikus típus vagyok. Szeretek olvasni is. Kedvenc évszakom a tél.
Rossz tulajdonságom, ha mély ponton vagyok nagyon eltudom hagyni magam.. De viszont a legnehezebb dolgoknál igen is, talpra tudok állni.
Most kb ennyi. Egyébként lány vagyok!! Privátba írok még.:)
2014. okt. 16. 23:05
4/19 A kérdező kommentje:
Rossz indulatú válaszoktól kíméljetek! Köszi.
2014. okt. 16. 23:07
5/19 anonim válasza:
Egy eletkort irhattal volna, es, hogy milyen eletkoru fiukkal ismizmel :D
6/19 anonim válasza:
Egy sportoló, csinos, romantikus lány nem fog itt ismerkedni. Hidd el kérdező :)
7/19 anonim válasza:
Ismerkedhetünk,ha körülbelül egyidősek vagyunk :)
8/19 anonim válasza:
Nekem meg sötétbarna a hajam és a szemem. 175 cm vagyok, de a testtömegemet nem tudom. Nem sportolok versenyszerűen, hacsak az agytorna nem számít annak. Az állatokat én is szeretem nézegethető, simogatható, megkóstolható formában. A telet pedig utálom.
10/19 A kérdező kommentje:
Hát olyan 16-18 évesek! :)
kort csak privátba írok.
Egyébként lehet hogy egy csinos sportoló lány nem itt ismerkedik! :D De attól még beszélgetni lehet itt! És addig ne alkoss véleményt ameddig nem láttál!
2014. okt. 16. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!