Hogy kerülhető el az ilyen kellemetlenség?
Többször voltam hasonló helyzetben, és eddig mindig kellemetlenül alakult a szitu...
A lényeg, hogy van egy srác akivel nem rég ismerkedtem meg a munkahelyem álltal, mivel visszajáró vendég. Szinte minden munkanapomon bejön hozzám, sokszor órákat itt van éjszaka, és beszélgetünk, hülyülünk. Már tartjuk a kapcsolatot facen, szóval mikor épp nincs itt, akkor gyakran ír. Nagyon aranyos, jószívű és jó a humora, de egyáltalán nem az esetem. Viszont én nagyon is bejövök neki. Eleinte csak viccből "udvarolt", de mostmár egyre biztosabb vagyok benne, hogy ő tobbet szeretne csak félénk... Nem mellesleg a volt barátommal is jóban van, akivel nem rég szakítottunk. Gondolom ez is visszatartja attól, hogy lépjen.
Lényeg, hogy szerintetek el lehet kerülni hogy előbb-utóbb "megharagudjon" amiért csak barátként tekintek rá? Mert eddig sosem sikerült megtartani a jóviszonyt hasonló helyzetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!