Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Honnan tudom hogy ki illik...

139 kérdése:

Honnan tudom hogy ki illik hozzám?

Figyelt kérdés
Hát ez elég ostoba kérdés tudom. Nem is egészen szó szerint kell értelmezni. Inkább valahogy úgy, hogy, hogyan kell érezzem magam, ha valakivel működne. Mi az az érzés amit érzel ha valakivel egy hullámhosszon vagy és összeilletek? Nem is tudom mit akarok pontosan megtudni... ezt az egész szerelem, párkapcsolat dolgot valahogy egy nagy köd a fejemben. Általában senkivel nem vagyok egy hullámhosszon számomra elég ismeretlen érzést kéne megfogalmaznod, de köszönöm ha szánsz rá egy kis időt! :) 16L
2014. okt. 16. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Emelkedett állapt, amikor gördülékeny minden. Nincs erőltetettség, a csend sem kínos, és kérdésekre sincs szükség a kommunikáció fennmaradásáhz. "Mondjátok a magatokét" a másik meg reagál rá, aztán fordítva. Akár órákon át...

Felfokozzátok egymást, pörög minden. Erről van szó kislányom.

2014. okt. 16. 21:39
 2/7 Tibohr ***** válasza:
Ez leírhatatlan, előbb utóbb megtapasztalod te is ., nygi ;) ami késik az nem múlik ;)
 3/7 RRR ***** válasza:

minden gondolatod körülötte forog

jó ,ha vele vagy

hiányzik

bizsereg minden alkatrészed ,ha megérint

és nála ugyan ez van

4/7 anonim ***** válasza:
jót érzem.
2014. okt. 16. 21:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Akkor pl mi van ha van egy ideálom de az olyan típusú srácoknak nem az én féle lányok jönnek általában be? (persze erről szintén fogalmam sincsen, hogy az én általam preferált fiúknak milyen lányok jönnek be leginkább. Nyomaszt ez a tudatlanság!)
2014. okt. 16. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Első válaszoló hozzászólása jól írja le, de azért hozzá kell tenni, ezt nem fogod a hét minden napján, 24/7 érezni.

Rengeteg álomvilágban élő lány él ebben a tévhitben. Első 3-4 randevú alatt, majd később kapcsolat elején szétfeszíti a boldogság, szinte elolvad a párjától. Majd jön egyetlen halványabb nap, mikor egyikük éppen nincs jó passzban, vagy a lány össze van zavarodva, és ez számára már automatikusan a szerelem végét jelenti, hiszen ő tudja ugye, mit kéne éreznie.

Ilyenkor jön a 180 fokos fordulat, vészfék és máris kihátrál.

Az élet nem egy hollywood-i film, vannak halvány napok is.

2014. okt. 16. 22:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyetértek 6-os. Nálam ez nem áll fönn. Nem álmodozok én semmiről nincsen egy teljes forgatókönyv a fejemben, egyszerű barátságokat is nehézkesen tudok kialakítani szerintem választék hiányában, de ez már az én gondom :D
2014. okt. 16. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!