Mitől férfias egy férfi? Mikor mondják azt a nők, hogy férfias az illető?
Vannak bőven oolyan dolgok amiket csak a tudatalattival erzekelnek a nők.
Bizonyos arányok a testen,vonasok az arcon amik sokkal férfiasabbá teszik az embert.
De fontos a dominancia,intelligencia,erő,önbizalom,a minél több dologhoz ertes..
Szerintem a szellemi munka férfiasabb akkor már, bár attól is függ, mi az konkrétan, mennyi gondolkodást igényel.
Nekem jobban bejönnek az intelligens férfiak, szerintem ha okos egy férfi, az elég férfias. :)
2: Igen és ha mellé egy félénk kis kezdeményezésképtelen nyuszi, akkor mit ér ezekkel?
5: De ha ezek mellett fosik odamenni a csajokhoz kezdeményezni, mit ér velük?
Amúgy meglepő módon sok válaszoló rátapintott a lényegre. Hogy a belsőben vannak ez a dolgok főleg és hogy a belsőn belül konkrétan mik azok, amik számítanak (3, 4, 8, 9, 13)
Kérdező, 10: Nem, azoktól lesz valaki férfias, ha rendelkezik a már mások által is említett belső tulajdonságokkal: határozott, céltudatos, talpraesett, nőknek vonzó viselkedésű, mentalitású, testbeszédű.
Nem vagy papucs, nem vagy irányítható, nem vagy béna, meg mered mondani a véleményed, a helyükön kezeled a nőket, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!