Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon megbántottuk egymást,...

Nagyon megbántottuk egymást, van értelme folytatni?

Figyelt kérdés

Nyáron ismertem meg interneten, azóta rengeteget beszéltünk, majd találkoztunk is nem 1x. Nagyon közvetlen volt velem, olyan "jeleket" adott (direkt nem részletezem), amelyeket egyszerű baráti viszonyban nem engedhetne meg magának az ember, ha nem akarna többet a másiktól. Közel kerültünk egymáshoz, ezért azt hittem, több vagyok neki, mint egyszerű barát, több is lehetne köztünk, ő elfogad engem.

Utolsó találkánkon egyszer csak szóba jött, hogy eseményutánit nem rég próbálta ki, mert azóta lefeküdt egy sráccal elég rövid idő alatt, ismerkedésünk közben, mert élni kell.

Sokkolt. Semmit nem jelentett az egész számára, egy senki vagyok neki. És ez az érvelés is, hogy élni kell, számomra nevetséges ha számomra senkiktől hallom (pl gyakorizoktól), de pont tőle fagyos vízként ért. Teljesen félreismertem.

Kimondtam előtte, hogy csalódtam benne. Mikor puszit akart adni eltoltam magamtól.

Pokolian fájt az egész, mert magamban is csalódtam, hogy lehettem ilyen hülye, de kivágtam magamból úgy érzem, elfogadtam, és mentem volna tovább. Amúgy is, csak ismerkedés volt, ne hogy már fájjon, ugye. Csak beleéltem magam feleslegesen.

Később neten beszéltünk, és durva dolgokat vágtunk egymás fejéhez, főleg ő, én inkább csak hagytam, hadd tomboljon, de nekem akkor már nem fájt semmi.

Pár nappal később azt állította, hogy az egész kamu volt, tesztelt, és ő csalódott bennem a reakcióm miatt.

Hátam mögött ismerősökön keresztül féltékenykedett más lányokra, akikkel azóta ismerkedek és közel engedek magamhoz. Mondja; én lettem volna az első barátja hosszú idő után, neki gyors voltam, nem tud csak így megnyílni, mint ahogy én azt vártam tőle, makacs vagyok és úgyse fogok változtatni a véleményemen, nem fogom elfogadni őt.

Azt érzi felőlem, hogy számomra ennyi volt, fáj neki, hogy mindenre azt mondom nem érdekel már, és elutasító vagyok azóta vele.

Ezt mind a nyakamba zúdította, és nem tudom mi lenne a helyes most.

Engedjem el neki azt, hogy hazudott, és tesztelgetett? Nem megalázó számomra, hogy ilyet is elviselek? Vagy én vagyok a paraszt? Bűntudatom van, hogy így viselkedek vele, és hogy nem engedem közel.

Mit gondoltok, mi lenne a helyes? Hogy lehetnénk boldogok ezek után?

2014. okt. 15. 22:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem meg inkább az utólagos magyarázkodása a kamu és szánalmas egyben. Lehet rájött, hogy elvesztett téged, s most meg kínkeservesen kereste a lehetőséget valami kamudumára. Ráadásul napokkal később! Gusztustalan húzás volt részéről a félrekefélés is, a kimagyarázás is, meg az is, hogy neked legyen lelkiismeret-furdalásod, te érezd magad sz#rul, hogy ő csak "ártatlanul" tesztelt, te pedig rögtön döntöttél. Egy percet sem szoktam pazarolni az ilyen "játszmázós" p#csákra, tőlem fel is fordulhatna, s ha neked is van eszed, akkor kilométerekre elkerülöd az ilyen típusú nőket, mert ezekkel jól rá lehet b#szni.
2014. okt. 16. 01:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Egész komolyan, ezek után te még egyáltalán gondolkozol bármi folytatáson?

[link]

Összegezve, tartva az időrendet, rengeteg beszélgetés követve találkoztatok is, közel kerültetek egymáshoz, majd közölte, eseményutánit vett be (tehát még védekezés sem volt), mert azóta lefeküdt egy sráccal, utána neten durva dolgokat vágtatok egymás fejéhez, te hagytam, hadd tomboljon (nagy hiba), aztán pár napra rá azt állította, hogy az egész kamu volt, tesztelt téged...

Már itt el kellett volna küldened a francba, mert akkor most vagy HAZUDIK, és utólag le akarja tagadni, vagy igazat mond és PRAKTIKÁZIK, ami legalább annyira gennyes, az őszintétlen trükközés.

Nézd, mindent lehet egy szintig tolerálni, ahogy lehet kompromisszumokat is kötni, de ezzel a lánnyal nagyon durván beletenyereltél. Ha már most, ennyire megkeveri a śzart, szerinted mi lesz később? Mikor naponta kell igazodnod a hangulatához, elnézőnek, sőt megértőnek kell lenned? Nehéz, mert még táplálsz iránta érzelmet. És elvesztegettél rá rengeteg időt. De ha folytatod, később még nagyobb pofára ejtés lesz, és csak még több időt pocsékoltál rá. Egy belül rothadt gyümölcsöt sem eszel tovább, legyen bármilyen szép és egészséges kívülről, nem?

2014. okt. 16. 02:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy csak tesztelt… Kinek jutna eszébe ilyet mondani tesztelésből?? Vagy ha mégis ezzel akart "tesztelni", vagy inkább féltékennyé tenni, akkor beteg!
2014. okt. 17. 16:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt ne vedd be.

Már az ismerkedés alatt ezt tette...

2014. okt. 18. 17:13
 15/16 anonim válasza:

Nekem is az a véleményem, hogy elég gáz. Elég durva módja a tesztelésnek. Szerintem nem hazudott.

Meg tudnál benne bízni ezek után?

2014. okt. 18. 17:22
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, mentek a zöld kezek.

Mielőtt még eltolnám magamtól, még végig akarom hallgatni, hogy ez most mi volt, nem akarom rendezetlenül hagyni.

Azóta találkoztunk is nem 1x, de annyira oldott volt a hangulat, hogy képtelenek voltunk megbeszélni. Állandóan összebújtunk. De ezen nem tudok tovább lépni, megcsókolni sincs kedvem, pedig nagyon közel voltunk hozzá.

Egyszerűen csak tojnom kéne rá, és tovább lépnem, de ez nem hagy nyugodni.

2014. okt. 25. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!