Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Baranyában élnek NŐIES,...

Baranyában élnek NŐIES, normál alkatú, csinos, független (! ),25 év feletti leszbikus lányok/nők?

Figyelt kérdés

Rám is igazak a fentebb írtak, 27 éves vagyok, és mások szerint szép és nőies, a leszbikusok fel sem ismernek, mert full heterónak néznek. Vannak még rajtam kívül itt ilyen lányok/nők? Ha igen írjatok:) Egyetemisták és értelmiségiek előnyben:)

U.i: koromból kifolyólag nem vonzódik tinilányokhoz, tőlük elnézést kérek, de ne írjanak!Fiús ill. duci lányok sem vonzanak, bocsi!

FÉRFIAK SE FÁRADJANAK , MERT FELESLEGES!!!

2014. okt. 15. 16:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

#17: Biztosíthatlak róla, hogy nem nézem le a tiniket. Nagyon aranyosak. Csak arról van szó, hogy lehet, hogy egy kapcsolatban nem jönnénk ki egymással.

"úgy gondolom hülyeség beírni egy hosszú bejegyzést arról ki hova nem tett vesszőt vagy sem."

Lehet, hogy hülyeség. Épp ráértem, és próbáltam rávilágítani vele a részletek fontosságára.

"Azért átnézem majd a javításaid okulásképp"

Köszönöm.

"Most úgy érzed igazad le mert egy hülye vagyok nyelvtanból"

Egyáltalán nem vagy "hülye" nyelvtanból. Szinte az össze hibád központozási hiba volt, konkrétan kihagyott vessző. Erre az egy dologra figyelj jobban, kérlek; valamint még arra, hogy az írásjelek után (pont, vessző, felkiáltójel, kérdőjel) tegyél egy szóközt.

Más hibád alig volt, és ez biztató eredmény.

Egyébként hány éves vagy?

2014. okt. 17. 15:20
 22/24 anonim ***** válasza:

Néha elveszik a részletekben az ember lánya.

Egyébként 24 éves vagyok.

2014. okt. 17. 16:25
 23/24 A kérdező kommentje:
Baranyában minden leszbikus nő fiús? :( Biszex lányok/nők is írhatnak, de legyél egyedülálló!
2014. okt. 20. 08:51
 24/24 anonim ***** válasza:
Legyél boldog magaddal! :D
2015. jan. 23. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!