Vannak itt helyes szép arcú vékony testalkatú feminim nem szőrös férfiak fiúk,25-30 év közöttiek, akik ismerkednének egy nővel?
Nem mindegy az eloszlás..
Várok rád valótlan ideálom..
"Most ez van, ilyen magasak az igényei." Nem is az igényeivel, van baj, hanem a stílusával. Nekem nő olyat ne írjon, hogy "kopj le".
Egyébként igen ehhez a külsőhöz ázsiainak kell születni.
Mert erőszakoskodtál azért írtam hogy kopj le..
Igen kontakt lencsével nagyobb a szemük.De én láttam már Mo-on vékony fiút és jártam is olyannal aki alkatilag megfelelt, nos az arc vonások igen ritkák ez a szív alakú arc tényleg kevés embernek van.Jártam már olyannal is aki szőrtelenítette magát nem kell genetikailag úgy születni de volt olyan is aki genetikailag nem volt szőrös a mellkasa az tetszik. A haj pedig láttad a belinkelt képen egyszerű barna,nem kell hogy fesse elég ha félhosszú és kicsit tépett.. A ruházat is olyan hogy lehet igényesen öltözni de nekem az is tetszik ha sminkeli magát és szívesen beöltöztetném a srácot lánynak csak úgy a poén kedvéért. :)
"Az, hogy az arc nem OK, az teljesen rendben van, de nálam vékonyabb? Az már anorexiás kategória. Magyar férfiban ilyen vékonyat nehezen fogsz találni, és továbbra is kérnék rólad egy képet, kíváncsi vagyok. Nem bántottál meg, de nem szeretem, ha időt áldozok valakire ő pedig ignorál abban a pillanatban, hogy rájön nem tudok neki segíteni önhibámon kívül."
Mea culpa, mea maxima culpa. Agresszív erőszakos állat vagyok. Kövezzetek meg, mert megérdemlem. :-D
Megjegyzem szerintem, kultúrált értékes nő, soha ki nem ejtené ezt a kifejezést a száján...
Nem hinném hogy te52 kg vagy kb.60 minimum így kép alapján a magasságod se 172 az tuti 165 max nem kell kamuzni!
Figyelj száll már le rólam és ne írj több kommentet ha kérhetem!
Neked valami szuperképességed lehet, hogy kép alapján meg tudod mondani, ki milyen magas és hány kiló. Kamuzni pedig nem szoktam, pláne nem súlyban lefelé, nem magadból kellene kiindulni.
De jól van leszállok rólad. Ha nem lettél volna bunkó, amikor én korrekt és udvarias voltam veled, akkor elkerülhető lett volna ez a kis cirkusz.
Trollok kíméljenek!
Te meg egy tuskó vagy előző..
Egy kicsit domináns vagyok, de nem nagy és nem szőrös!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!