Tetszik egy lány és szerintem én is tetszek neki. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Mindketten 16 évesek vagyunk. Kolisok vagyunk és ugyanarra a faktra járunk. Szemezgetünk meg egymás mellett ülünk legtöbbször, meg mosolygunk egymásra és beszélgetünk is. Hogy lehetne továbblépni? Látszik hogy ő a kezdeményező fél (annyira feltűnő hogy a tanárnak is feltűnt) csak nem tudom hogy mit csináljak. Leginkább azért mert tavaly is ugyanez volt a helyzet azzal a kivétellel hogy neki volt barátja és ugyanígy viselkedett. Hát egy ilyen nagyszájú lányról lenne szó. Nem tudom hogy komolyan gondoljae vagy csak hülyét akar belőlem csinálni a többiek előtt. Az elsődleges kérdés az lenne hogy tudnám tudatni vele azt hogy járni akarok vele2014. okt. 15. 12:19
2/3 anonim válasza:
h hívnak?érdeklőséd,hogy ismerlek-e csa keresztnév
3/3 A kérdező kommentje:
keresztneved és vezetékneved kérem és megmondom hogy ismerlek-e
2014. nov. 8. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!