Miert van az, hogy a legjobb beszelgetopartner lanyok, akikkel minden tok jo hosszabb idon at, a legaljasabb modon kepesek felszivodni? S eldobni akar egy szakadt neylon zacskot?
Figyelt kérdés
Kemeny onzes, es leszaromsag jellemző...2014. okt. 14. 00:11
1/12 anonim válasza:
Sajnos van ilyen, szerintem mindenki volt már zacskó.
4/12 anonim válasza:
Szerintem csak te érezted hogy jól elbeszélgettek vagy csak rád unt ez ilyen beszélgetésből nem lehet jól lakni.
5/12 A kérdező kommentje:
Biztos csak en, amikor fel evig minden nap orakat toltuk.
2014. okt. 14. 00:26
6/12 anonim válasza:
Mindannyian átéltük ezt. Természetesen az ok az, hogy csak számodra jó a beszélgetés, levelezés stb., közben neki nem tetszik. Aztán ezt nem is mondja, hanem inkább lelép, mert úgy könnyebb.
7/12 A kérdező kommentje:
En akartam tobbet, talizni is. O neki eleg lett volna a netes levelezés, elenere h csodasnak tartotta. Valszeg nem akart tobbet. Erre tudok gondolni.
2014. okt. 14. 00:34
8/12 anonim válasza:
Lehet, hogy csak jó beszélgető partnernek tartott. Lehet, nem volt kinek elmondania amit neked írt. Lehet, "unatkozott" és lekötötted. Lehet nem mer közel engedni magához. Sok oka lehet.
9/12 anonim válasza:
Bizony, bosszantó tud lenni. Nekem is volt 2-3 ilyen esetem. Az egész életpályájukat, családfájukat ismertem A-tól Z-ig, és ők is viszont. Mindent tudtunk egymásról, nagyon tetszett, hogy tudunk egymásnak lelkizni a sok hülyéskedés mellett, aztán egyszercsak leléptek szó nélkül. Soha sehol nem tudtam utána már velük beszélni. Ez van hapsikám, tedd túl magad minél hamarabb mindegyiken, s sose vedd egyik nőt se komolyan. A mai nők sokéves házasságból is kilépnek úgy, hogy előzetesen semmi jel nem utalt a problémákra. Lépj tovább, nem kell ezekkel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!