Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondolnátok arról az...

Mit gondolnátok arról az új,30 feletti ismerősről, akinek utánanézve azt tapasztaljátok, hogy a saját nevével nincs fent a fb-on, és a sima netről sem kerül elő róla érdemi adat? Nem furcsa?

Figyelt kérdés

2014. okt. 13. 23:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nézd meg a rendőrségi adatbázisban is, lehet, hogy sorozatgyilkos!
2014. okt. 14. 19:23
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... Bár némelyikre igaz, hogy intelligensebbre számítottam.
2014. okt. 19. 22:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérj tőle hatósági erkölcsi bizonyítványt...
2014. nov. 22. 17:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Te se vagy épp túl intelligens aki ilyen kérdést ír ki.Már maga a fb egy óriási marhaság. Régen sem volt fb az emberek mégis tudtak élni.

Szánalmas hogy az embereket ez foglalkoztatja hogy vajon miért nincs közösségi oldalakon vki fent, szerintem kezdj el gyanakodni lehet a sötét múltja miatt/ amúgy ha így is lenne közöd?/ vagy esetleg a fb-én kivül is van élete.

2015. aug. 16. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!