Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Melegek! Hogy kezdeményezzek?

Melegek! Hogy kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Kérem a becsmérlő és ítélkező bejegyzések mellőzését. Látens meleg ffi vagyok, pontosabban bi, akinek nem volt még férfival kapcsolata, pont a neveltetés miatt.

Tehát nem vagyok "gyakorló" meleg. Viszont nagyon tetszik egy srác, aki elég jó barátom. Teljesen heteróként viselkedik, ahogy én is. Már-már gyanúsan homofób, ahogy kommunikálja a nézeteit. Egybehangzóan, de egymástól függetlenül többen mondták, hogy szerintük meleg a srác és azt is, hogy én bejövök neki. Namost ő ezt nem fogja könnyen elismerni. Maga is küzd ez ellen, nem fogadta még el a saját melegségét.

Viszont nekem is bejönne Ő. Tetszik és barátok is vagyunk.

Arra lennék kíváncsi, hogy aki már coming out-ozott, milyen segítséggel jutott el odáig? Szeretném, ha biztonságban érezné magát a srác és úgy vallhatnék színt, hogy ő is meg merje tenni.

2014. okt. 13. 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ásd el magad ;) jó kezdeményezés szerintem egy melegnek :))
2014. okt. 13. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Hogyha félsz az olyan látens meleg homofóboktól, mint az első válaszoló, akkor semmi sem segíthet rajtad, és utálni fogod magad mindig is a homoszexualitásod miatt, akár csak ő. A látensbuzzancs homofóbok saját maguk miatt élnek rettegésben és gyűlöletben.

Ha azonban lenézed/semmibe veszed őket, akár csak én, akkor nem félnél úgy élni, ahogy a géntérképed predesztinálta.

2014. okt. 13. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Csak tudod az a gond hogy én nem vagyok meleg :/ nem vagyok beteg mint ti ;) mert ez egy betegség...nembaj, majd máskor összejön az oltásod ;)
2014. okt. 13. 22:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha nem meleg vagy, akkor viszont a B típusos homofóbiában szenvedsz. Mert ez a betegség, nem a homoszexualitás. :) A betegség károsítja a testi vagy mentális egészséget (ez a definíciója) - a gyűlölködés bizony súlyos elmekárosodás okozója és eredménye is lehet egyszerre.

(B típusos homofóbia: a beteg azért gyűlölködik, acsarkodik aktívan a melegek ellen, hogy ezzel elterelje a gyanút magáról - hisz mindenki homokosnak gondolja barátnőhiánya miatt, ami azonban rusnyaságából eredeztethető.)

2014. okt. 13. 23:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt gondolsz amit akarsz :) nem érdekel a véleményed, nem fogok lesüllyedni a szintedre. Tudom magamról hogy melyik nemhez vonzódok,erről ennyit ;)
2014. okt. 14. 21:11
 6/6 A kérdező kommentje:

No mielőtt egymásnak estek, szeretném megköszönni annak az olvtársnak, aki privát írt, hogy jókat írt, köszi.

A becsmérlőket meg a hülyéket ignorálom. Ennyi.

2014. okt. 15. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!