Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek tetszek neki? Fél...

Szerintetek tetszek neki? Fél év után? (A többi lent. )

Figyelt kérdés
Fél éve hogy elkezdtem kajakozni és most volt egy verseny ahol ott kellett aludni mert messze volt és ott volt az egész egyesület. Elsö nap fürdöbe mentünk másnap volt a verseny meg még egy napot ott voltunk, és már ott is észrevettem hogy néz meg ott volt mindig a közelembe, amikor tábortüz volt akkor egymás mellé ültünk de nem nagyon beszélgettünk. Amikor reggeliztünk akkor meg az én székemre hátulról rátámaszkodott és beszélgetett azzal aki velem szembe ült. De mindig jött utánam ha kimetem akkor kijött ha bementem akkor meg be jött. Most hétvégen koncerten voltunk és ott voltak a szüleim meg neki a szülei meg ö meg még két család család az egyesülettöl. És akkor is nézett a szemembe de ahogy ránéztem egyböl elnézett máshova. Meg mindig a közelembe van. Vajon tetszthetek neki? De akkor miért nem szól hozzám?

#tetszik #közelembe van
2014. okt. 12. 17:55
 1/1 anonim ***** válasza:
tetszel neki csak félénk, köszönj rá aztán jön magától a többi:) mosolyogj rá és akkor majd megjön a bátorsága
2014. okt. 12. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!