Nemrég ismertem meg egy fiút, akivel láttuk egymást webkamerába. Pár napja meg kért pár intimebb képet, és mivel szimpatikus volt, ezért csináltam neki "olyanokat is" azóta viszont eltünt . Se emailbe, se skypeon nem tudom elérni. Mi lehet a baj? 15L
Mit csináltam rosszul? :(
Kamerázáskor olyan norminak tünt........... :/
Nekem van erre hasonló esetem.
Beszélgettem egy fiúval, majd elfelejtettem neki szólni h mátraházán leszek 5 napot papáméknál lovagolni, mivel ovis korom óta járok a mátraházi lovardába.
Kb 735242637 üzim volt 5 nap után h milyen szemét mocskos r***nc vagyok meg egy hülye kis szivatós k**va.
Holott nem tettem semmi rosszat, csak elfelejtettem neki külön szolni h pár napig nem leszek.
Majd megmutattam a hétvégi lovaglós képeket és vidiket, majd mondtam h menjen el mátraházára és próbizzon meg onnan netezni, vagy telózni.
Aztán csituba lett a nagyfiú.
12, már bocs, de nem jönnek be az idösek. a másik meg az hogy a kamera élő és jobb mint a kép. talizni??? nem adhatok mindenkinek lehetőséget arra. ezután is kamerázni fogok de tanultam az esetből.
Niki vagyok, bárcsak ilyen lenne nálam is és minden csak egy félreértés :$
Ne olvasd ha nem tetszik.
De jó tudni, hogy amit irtam annak normi a tartalma, mivel a pv üzijeim többsége pozitiv lett. Csak nem véletlenül, gondolom... *-*
Te sem vagy normális, hogy ilyen képeket küldözgetsz magadról a neten. Most mondd, teljesen elment az eszed?
1. Ő is visszaélhet velük
2. Bárki visszaélhet velük, hiszen, amit egyszer felteszel netre, az bizony ott is marad.
Most csak gondolj bele abba, hogy X év múlva, amikor valami komoly munkád is lehet már, egyszer csak előjönnek ezek a képek a semmiből, te meg magyarázkodhatsz, és mindenki ezen fog röhögni.
Mondjuk meg is érdemled, ha ennyi eszed van.
Interneten nincs olyan, hogy valami privát! NINCS!!!
29/N
18-as válaszolóval maximálisan egyet értek. Nem értem, hogy lehet valaki ilyen naiv és buta, hogy "mert már láttuk egymást webcam-on" címszó alatt egyből intim képeket küldözget. Van fogalmad róla, hogy ezek a képek az életed bármely szakaszában előkerülhetnek?
Komolyan 15 évesen ennyi eszed van? Szégyen. Persze, hogy letol a válaszolók többsége, elvégre baromságot csináltál. Nem tanítottak neked a szüleid semmit?
26/N
Pár perce kaptam sms-t meg face üzit, hogy ma este hazaérnek Németországból, mert apukája kint dolgozik. A facebookon meg egyértelműen látszott, hogy kintről küldte az üzenetet. Visszaolvastam és én felejtettem el h nem lesz itthon :$
Most iszonyatosan örülök, mert nem az történt amire gondoltam és nem az, amit itt a többség majdnem elhihetett velem!
Mégegyszer köszi mindenkinek a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!