Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nemrég ismertem meg egy fiút,...

Nemrég ismertem meg egy fiút, akivel láttuk egymást webkamerába. Pár napja meg kért pár intimebb képet, és mivel szimpatikus volt, ezért csináltam neki "olyanokat is" azóta viszont eltünt . Se emailbe, se skypeon nem tudom elérni. Mi lehet a baj? 15L

Figyelt kérdés

Mit csináltam rosszul? :(

Kamerázáskor olyan norminak tünt........... :/

2014. okt. 12. 08:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Keresgetheted a képeket a neten,mert tuti felrakja valahová! Gratulálok,okos vagy!
2014. okt. 12. 08:44
 12/25 anonim ***** válasza:
Ezért kel idősebb férfiakkal ismerkedni.Mi nem kamerázunk,chatelünk mi találkozunk.
2014. okt. 12. 08:46
 13/25 anonim ***** válasza:
egyébként vannak olyan programok ,amik a kamerás beszélgetéseket is felveszik.szóval csak óvatosan emberek.
2014. okt. 12. 08:47
 14/25 anonim ***** válasza:
27%

Nekem van erre hasonló esetem.

Beszélgettem egy fiúval, majd elfelejtettem neki szólni h mátraházán leszek 5 napot papáméknál lovagolni, mivel ovis korom óta járok a mátraházi lovardába.

Kb 735242637 üzim volt 5 nap után h milyen szemét mocskos r***nc vagyok meg egy hülye kis szivatós k**va.

Holott nem tettem semmi rosszat, csak elfelejtettem neki külön szolni h pár napig nem leszek.

Majd megmutattam a hétvégi lovaglós képeket és vidiket, majd mondtam h menjen el mátraházára és próbizzon meg onnan netezni, vagy telózni.

Aztán csituba lett a nagyfiú.

2014. okt. 12. 08:47
 15/25 A kérdező kommentje:

12, már bocs, de nem jönnek be az idösek. a másik meg az hogy a kamera élő és jobb mint a kép. talizni??? nem adhatok mindenkinek lehetőséget arra. ezután is kamerázni fogok de tanultam az esetből.

Niki vagyok, bárcsak ilyen lenne nálam is és minden csak egy félreértés :$

2014. okt. 12. 08:52
 16/25 anonim ***** válasza:
97%
"próbizzon" - niki_vagyok, végre lett volna egy értelmes válaszod, de csak nem bírtad ki valami fogyatékos szó nélkül.
2014. okt. 12. 08:53
 17/25 anonim ***** válasza:
16%

Ne olvasd ha nem tetszik.

De jó tudni, hogy amit irtam annak normi a tartalma, mivel a pv üzijeim többsége pozitiv lett. Csak nem véletlenül, gondolom... *-*

2014. okt. 12. 09:06
 18/25 anonim ***** válasza:

Te sem vagy normális, hogy ilyen képeket küldözgetsz magadról a neten. Most mondd, teljesen elment az eszed?

1. Ő is visszaélhet velük

2. Bárki visszaélhet velük, hiszen, amit egyszer felteszel netre, az bizony ott is marad.

Most csak gondolj bele abba, hogy X év múlva, amikor valami komoly munkád is lehet már, egyszer csak előjönnek ezek a képek a semmiből, te meg magyarázkodhatsz, és mindenki ezen fog röhögni.

Mondjuk meg is érdemled, ha ennyi eszed van.

Interneten nincs olyan, hogy valami privát! NINCS!!!

29/N

2014. okt. 12. 10:54
 19/25 anonim ***** válasza:

18-as válaszolóval maximálisan egyet értek. Nem értem, hogy lehet valaki ilyen naiv és buta, hogy "mert már láttuk egymást webcam-on" címszó alatt egyből intim képeket küldözget. Van fogalmad róla, hogy ezek a képek az életed bármely szakaszában előkerülhetnek?

Komolyan 15 évesen ennyi eszed van? Szégyen. Persze, hogy letol a válaszolók többsége, elvégre baromságot csináltál. Nem tanítottak neked a szüleid semmit?

26/N

2014. okt. 12. 11:00
 20/25 A kérdező kommentje:

Pár perce kaptam sms-t meg face üzit, hogy ma este hazaérnek Németországból, mert apukája kint dolgozik. A facebookon meg egyértelműen látszott, hogy kintről küldte az üzenetet. Visszaolvastam és én felejtettem el h nem lesz itthon :$

Most iszonyatosan örülök, mert nem az történt amire gondoltam és nem az, amit itt a többség majdnem elhihetett velem!

Mégegyszer köszi mindenkinek a válaszokat! :)

2014. okt. 12. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!