Ti hogy tudtok ismerkedni munka mellett?
"a prostiknak is kell a szeretet, ugyhogy sok prostinak van pasija is. Én is jártam már kvával, mondjuk én nem tudtam, hogy ezzel csinálja a pénzt."
Kérdés, hogy ők mit értenek a szeretet alatt, mert nem hiszem hogy azt, amit a párkapcsolatban. Hiszen akkor inkább éheznének, minthogy más pasival lefeküdjenek, miközben van valakijük.
ha lány vagy, akkor szex csak azért lesz a max, amit el tudsz érni, mert hozzád képest jobb pasikat akarsz, akiknek meg te csak szexre vagy jó.
nyilván ha gyérebb pasit vállalnál be, az szeretgetne meg minden, lehozná neked a csillagokat is, de hát neked meg az nem kell, mert nem "jópasi"
Na, hát akkor meg edd meg amit főztél és ne a világot hibáztasd.
a prostik totál ugy tekintenek a foglalkozásukra, mint más a munkájára. Nekik ebből van a megélhetés, megteszik amit kell, hogy megkapják a pénzt.
Meg amugy is, elég kékpirulás felfogás, hogy a szerelem-szex-házasság az egy és ugyanazon dolog...És bár nap mint nap az orrod előtt van, hogy ezek teljesen különválasztható dolgok, CSAK AZÉRT SE kezeled igy, mert hát nem ezt nevelték beléd, hanem a tündérmeséket.
Szóval a prostinak igen is kellett a szeretet, meg hogy valakit csak a személye miatt szeretgethessen, és ne a pénz miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!