21-23 éves, belevaló, vagány, jó kiállású srácok lenne kedvetek ismerkedni?
Milyen komolyabb témák?
Például az anarchizmus és liberalizmus összevetése?
Vagy inkább az államadósságról akarnál beszélgetni? :D
Nem igaz h nem unjátok még ezt az idősebb vagyok a korosztályomnál dolgot, sugárba hánynám le a monitort ettől a hü**e szövegtől. A születésnél alapból hozzá kellene adni mindenki korához 2 3 évet h ne nulláról induljon... :D
Én 22 vagyok és én is reál beállítottságú, csak az a baj h nem valószínű h normális vagyok. c: ( már csak azért sem mert ez egy full szubjektív dolog)
Szóval kérlek írd már le nekem, h te mit definiálsz azon h "belevaló", "jó kiállású"? Érdekel. (:
"utálok mindent, aminek törihez/politikához van köze... Reál beállítottságú vagyok"
Alsós gimnazista gondolkodásmód...:)
Nem, csak nem vagyok hajlandó a hazugságot megtanulni :) és ha már választhatok, akkor inkább olyan dolgokkal foglalkozok, amik valósak, és az ember f@şžş@ğ@i nélkül is léteznek lsd. term. tudományok :)
Ha valaki akar, akkor nyugodtan írjon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!