Ha egy lány rámmosolyog, akkor mivel menjek oda hozzá?
Figyelt kérdés
Világos, hogy bejövök neki, de ennek ellenére is úgy érzem, hogy ciki odamenni, mert túl nyilvánvaló, hogy akkor most ő rámmosolygott és én odamegyek. De csomószor érzem ezt amúgy is, ha megismerek egy szép lányt: valahogy hülyén érzem magam attól, hogy ő is tudja, hogy most én meg akarok ismerkedni vele, mert bejön. Mi erre a megoldás?2014. okt. 11. 13:42
2/5 anonim válasza:
Ha nem csinálsz semmit nem lesz semmi!
3/5 anonim válasza:
pörgesd meg előtte kétszer, hidd el érteni fogja!
4/5 anonim válasza:
Mondd neki,hogy a mosolya alapján szívesen elkíséred fogorvoshoz :D
Egyébként,az a necces ilyenben,hogy mi van,ha nem szingli? (bár jó esetben az ilyenek nem mosolyognak más lányra)
Figyelj,én voltam így (lány vagyok),a fiúval többször összefutottunk a városban,mindig köszönt aztán egyszer csak odajött hozzám (épp diákként dolgoztam egy boltban) ,beszéltünk pár szót,elkérte a nevem és aztán írt,hogy van-e kedvem találkozni:)
Ne parázd túl szerintem! Ha világos hogy tetszel neki,akkor semmi baj nem lehet akkor,ha odamész és megkérdezed van-e kedve jobban megismerkedni,vagy elmenni veled meginni valamit pl.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!