Lányok nektek tetszik az ilyen szakáll?
Figyelt kérdés
Nem elhanyagoltra gondolok, hanem az olyanra, mint a lenti kepeken van. Persze ha jo stilusu a srac es helyes is. Nem akarok felvagni, de azt mondjak, hogy helyes vagyok es novesszek borostat vagy ilyen szakallat.
Melyik jon be? Indoklassal, ha lehet es kort is! Koszonom!
1: [link]
2: [link]
3: [link]
4: [link]
2014. okt. 11. 00:36
2/10 anonim válasza:
A 2. bajusz része nem jön be, a 4. sem annyira, a többi jó.
3/10 szelena97 válasza:
Hány éves vagy? Ha tini vagy még, akkor én a borostát ajánlom...amúgy nekem bejön a szakáll:D 17/l
4/10 anonim válasza:
Az 1-es és a 4-es jön be. Nomeg az X-man-ből Farkasé. :)
6/10 anonim válasza:
Elsőn a baloldali, vagy a 4. Egyébként aki helyes az mindenhogy helyes, én nem erőltetném a helyedben a szőrt :DD Nem annyira jön be, de te tudod :D
8/10 anonim válasza:
Én imádom a szőrös pasikat, a férjemnek is folyton könyörgök, h hagyja a szakállát nőni. :) A két középső mondjuk nekem már kicsit sok, de a diszkrét kör- vagy a hosszabb kecske, az csuda szexi tud lenni. *.*
9/10 anonim válasza:
Igen, de inkább a 2. és 4. és azért, mert az néz ki a leginkább férfiasnak. Egy ilyen fiút nagyon tudnék szeretni. :D Az 1. és 3. se rossz, de nekem annyira nem tetszik.
17/L
10/10 anonim válasza:
Elírtam, a 2. 3. tetszik, az 1. 4. nem annyira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!