Fiúk titeket zavar ha egy lánynak nincs tapasztalata kapcsolat terén, és az ágyban "nem tud még semmit"20/L?
Figyelt kérdés
nem voltam még fiúval, azért kérdem mert valakit ez kimondottan zavart, de van olyan aki ezt értékeli vagy azok csak hazudnak?2014. okt. 10. 16:57
1/13 anonim válasza:
Legtöbbjük hazudik, vagy szintén nem volt még senkivel és ezért örül, hogy nincs viszonyítási alapod, így nem fogod dobni őket, azért mert gyenge teljesítményt nyújtanak az ágyban.
2/13 anonim válasza:
engem egyáltalán nem zavarna ha 20 éves létedre még nem ment át rajtad a fél város. Komolyan nem hazudok, engem nem zavarna ez.
3/13 anonim válasza:
Nem feltétlen hazudnak. Ha megegyeznek a fantáziái vérmérséklete és gondolkozásmódja a sajátoméval engem nem zavarna.
4/13 anonim válasza:
Ha lelkes vagy, és aktív, az sokkal jobb, mintha egy tapasztalt ötlettelen fadarab. :-)
5/13 anonim válasza:
Én örülnék neki nagyon, mivel én is az vagyok 21 éves létemre. Másrészt nem lehet túl kicsapongó az, aki 20 évesen szűz. Tehát ez is plusz pont.
6/13 anonim válasza:
Zavarna, az ilyenekből lesznek idővel a legnagyobb ribizlik.
7/13 anonim válasza:
Ez engem nem zavarna, idővel úgy is kialakulna aminek kell.
8/13 anonim válasza:
Egydarab ezt nem ogja megmondani,mert mindenkinek más.ez általánosítás.
9/13 A kérdező kommentje:
hát csak ha idősebb a fiú volt komoly kapcsolata akkor nem tud várni, hozzá van szokva a szeretkezéshez, és lehet amiatt elhagyna mert nem tudnám neki azt nyújtani amire vágyik.
2014. okt. 10. 17:04
10/13 anonim válasza:
Nem zavarna, nekem sincs még :D
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!