Janibáakocsmából kérdése:
Ha veszek egy Nike Air Max-et, akkor leszopnak a csajok?
Figyelt kérdés
Manapság hatalmas divat lett az Air Max, és haverom állítása szerint "ez kell a buláknak".
(20F)
2014. okt. 9. 12:56
2/10 CptTomato válasza:
A buláknak mindenképp...a lányok szerintem nem igazán buknak ilyesmire....
Ha mindenáron pénzért akarsz szexuális szolgáltatást menj el egy prostihoz... ott még garantált is hogy lesz valami.
3/10 anonim válasza:
akkor se igen venném fel,amúgy meg hajléktalanon is az van már.
"egyedi" :D
4/10 anonim válasza:
Szerencsétlen......
Inkább egy Zac Posen, vagy Manolo Blahnik cipőt vegyél ha menőzni akarsz.
Nike? Sose kéne már olyan pasi, aki az utcán edzőcipőt hord.
(ez csak az én véleményem, srry)
5/10 anonim válasza:
Kéne a francnak az a kínai f#s. Egy év alatt full kitaposod, és sz#rrá megy, b#szhatod az import kínai Nike Air Maxodat. Egy év alatt veszek inkább 4-5 olcsóbb cipőt, amit kedvemre váltogathatok, és nem egyet használok eggyel, csakhogy elmondhassam, fúb#zmeg, nekem Nájkiermakszom van.
6/10 anonim válasza:
Inkább vegyél egy Rebookot az 2x tovább bírja a Nike-nél is, nekem már 4 éve egy cipőm van, ráadásul fehér. Még mindig olyan mint az új
7/10 kovpet válasza:
Csak akkor szopnak ha egy párat veszel, egy nem lesz elég :)
8/10 anonim válasza:
A faterod pénzén veszed? Akkor őt fogják leszopni.
9/10 anonim válasza:
Akkor már egy R8-as audit vegyél attol egy egész ménes derdelni fog előtted
10/10 Lantos Szilvia válasza:
Megszakadok :D :D :D ezt komolyan kérdezed és mellesleg ennyire tartod a csajokat, hogy egy szaros cipőért lecummantanak??? szégyellem magam helyetted is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!