Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondolhat a pasi?

Mit gondolhat a pasi?

Figyelt kérdés
Most költöztem új helyre (kollégiumba...), és a környéken összeismerkedtem egy sráccal, aki mindig mosolyogva köszönt nekem, aranyos, sokat segített nekem. Egyik barátnőm elültette a fülemben, hogy tetszem neki... Egyik este összejöttünk kártyázni néhányan, és a végére ketten maradtunk. Boroztunk, pálinkáztunk, kellően összemelegedtünk. Beszélgettünk, "ismerkedtünk", majd csókolózni kezdtünk, eléggé hevesen... Szex nem lett belőle, mondván, hogy majd "legközelebb". Napokig azt az estét emlegette, hogy jó lenne megismételni, meg egyéb felajánlásokat tett, stb. Viszont társaságban visszahúzódottan viselkedett, kettesben meg meg volt a feszültség... Az elmúlt napokban ellenben úgy érzem, került engem, nem szeretett volna a társaságomban lenni, kínosnak éreztem már lassan... Csak kevés időt sikerült kettesben lennünk, akkor pedig a következő kártyás estét szerveztük... vagy ültünk egymás mellet... és furcsállom ezt az egészet. Most tetszem neki vagy nem? Akar tőlem valamit, vagy sem? Mi a fene jár a fejében?

2014. okt. 8. 22:07
 1/3 anonim ***** válasza:
honnan tudjuk mi jár a fejébe? Kérdezd meg tőle...
2014. okt. 8. 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:

"Napokig azt az estét emlegette, hogy jó lenne megismételni, meg egyéb felajánlásokat tett, stb."

És te ezalatt mit tettél? Gyanítom, hogy semmit. Nem adtál visszajelzést, ezzel eltántorítottad, elvetted a kedvét. Nem úgy működik ez, hogy a pasi teper, te meg szépen mosolyogsz.

2014. okt. 8. 22:36
 3/3 A kérdező kommentje:
De én is benne voltam a játékban, nem csak mosolyogtam. Én is emlegettem párszor az estét, és 2-3 napig ez okés is volt, de utána már unalmassá vált, úgymond, és másfelől ugrottunk neki... Játszottunk, csak úgy, beszélgettünk. De nyilván nem fogadok el olyan ajánlatokat, hogy fürödjünk együtt, és társai (a "felajánlások" címszó alatt pl ezt kell érteni... Ami a maga létében cuki, de nem tartom természetesnek hogy hirtelen ennyire ismerjük egymást...)... Ennyi tartás azért van bennem... De azért nem hagytam magam, jeleket is adtam... És miután ilyenek lejátszódtak, jogosan furcsállom, ha kerül, vagy szokatlanul tartózkodó stb...
2014. okt. 8. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!