Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azt mondta, rám ír. Ha nem...

Azt mondta, rám ír. Ha nem ír, akkor felejtsem el?

Figyelt kérdés

Röviden annyi, h egy fiúismerősöm mondta szeptemberben h menjünk el együtt x helyre, mondtam h oké,de csak októberben érek majd rá. Azt mondta h majd rám ír facebookon. Nem írt október elejéig, így írtam én neki. Azt mondta h majd jövőhéten (azaz ezen a héten) ír nekem, hogy egyeztessünk egy időpontot mikor elmegyünk, mert egyelőre nagyon kilátástalan h mikor ér rá, alig van szabadideje, de azt is írta h szeretne velem elmenni. Na mostmár szerda van és még nem írt. Ha nem ír a héten, akkor nem érdeklem?

20/L

2014. okt. 8. 00:12
 1/5 A kérdező kommentje:
Csak azért furcsa, mert Ő mondta, h menjünk el, ő hozta fel az egészet, ő kezdeményezett úgymond.
2014. okt. 8. 00:12
 2/5 anonim ***** válasza:
lassan indul a zh időszak, szal lehet megint nem lesz ideje
2014. okt. 8. 00:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia,szerintem olyan nincs hogy valakinek nincs annyi ideje hogy elmenjen a megbeszélt helyre egy cuki csajszival
2014. okt. 8. 00:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Hidd el, ki fog derülni, de hiába kérdezed tőlünk, mi vagy így, vagy úgy válaszolunk, ami nem fog megnyugtatni téged... Írod kevés a szabadideje.. talán igaz, de ha végképp nem ír, és nincs valami memóriazavara, akkor valóban nem érdekled, akkor max. akkor érdekelnéd, ha rávetnéd magad (talán arra vár, vannak ilyenek, tenni nem akarnak semmit, csak ha épp úgy alakul). De 20 évesen már ennyire magadtól is rá kellene jönnöd.
2014. okt. 8. 00:22
 5/5 anonim ***** válasza:

ha azt mondta, hogy szeretne, akkor bátran tételezd fel, hogy tényleg szeretne...

ez nem jelenti, h nem felejthettem el, v h tényleg nincs sok dolga...

2014. okt. 8. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!