Szerintetek lehet egy kevésbé előnyös kinézetű pasiról olyan képet készíteni (több pozícióból is) amin úgy tűnik mintha helyes lenne?
Persze, hogy lehet.
Mi értelme is lenne ennek?
Mindent lehet, csak jó fotós kell hozzá. ha te akarod lefényképezni, vagyis nem profiként, akkor meg kell találni azokat a pontokat, amelyek nem olyan szépek rajta. Ezt úgy kell állítani, hogy ne látszódjon annyira a fényképen. Egy igazi fotózásnál felkerül némi "smink" is, valami púder, hogy ne csillogjon az arca. El is lehet fedni valamivel a hibákat: baseball sapka, napszemüveg, sál, ilyesmik. esetleg a megvilágítással is lehet egy kicsit játszani.
Én sem vagyok profi, csak szoktam fényképezni és nem csak mobillal. Gondolj végig egy X-Faktort. Átlagemberek jönnek be és kezelésbe veszik őket és a legegyszerűbb emberből is jó pasit varázsolnak! Frizura, smink, öltözködés - ennyi lenne az egész. "CSAK". :)
Szerintem ez teljességgel felesleges. Lehet nagyon szuperül beállított képeket csinálni, de ha találkozóra kerül a sor csak csalódás leszel.
Add önmagad, hátha elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!