Kinek lenne kedve?
15/L
Debrecenben élek. szeretek olvasni, zongorázok 7 éve. nagy film mániás vagyok, és nagyjából napi 20 órát fülhallgató van a fülemben mert mindig kell hogy a zene szóljon a fejembe :)
olyan fiúk jelentkezését várom akik nem sokkal idősebbek nálam, nem laknak messze, ha nem is egyezik az ízlésük az enyémmel, az se gond csak legyen ezzel szemben az adott személy toleráns.
Kinézet. Nem elvárásom hogy a világ legjobb pasija írjon tekintve hogy a gép előtt ilyenkor nem gyakran ülnek az olyanok. olyan ember vagyok akinek számít a külső, de ez nem jelenti azt hogy csak a legfullosabbb emberekkel állok szóba. nem akarom hogy felületesnek tartsatok mert azt vettem észre hogy akinek megkedvelem a személyiségét annak a külseje bizonyos szintig mindegy. csak azt szeretném hogy ha meglátom ne mennyen el az embernek minden kedve az ismerkedéstől.
szeretnék majd képcserét szóval aki ettől idegenkedik ne írjon
előre is köszönöm a jelentkezőket :)
"gép előtt ilyenkor nem gyakran ülnek az olyanok"
na kössz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!