Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kinek lenne kedve?

Kinek lenne kedve?

Figyelt kérdés

15/L

Debrecenben élek. szeretek olvasni, zongorázok 7 éve. nagy film mániás vagyok, és nagyjából napi 20 órát fülhallgató van a fülemben mert mindig kell hogy a zene szóljon a fejembe :)

olyan fiúk jelentkezését várom akik nem sokkal idősebbek nálam, nem laknak messze, ha nem is egyezik az ízlésük az enyémmel, az se gond csak legyen ezzel szemben az adott személy toleráns.

Kinézet. Nem elvárásom hogy a világ legjobb pasija írjon tekintve hogy a gép előtt ilyenkor nem gyakran ülnek az olyanok. olyan ember vagyok akinek számít a külső, de ez nem jelenti azt hogy csak a legfullosabbb emberekkel állok szóba. nem akarom hogy felületesnek tartsatok mert azt vettem észre hogy akinek megkedvelem a személyiségét annak a külseje bizonyos szintig mindegy. csak azt szeretném hogy ha meglátom ne mennyen el az embernek minden kedve az ismerkedéstől.

szeretnék majd képcserét szóval aki ettől idegenkedik ne írjon

előre is köszönöm a jelentkezőket :)

2014. okt. 6. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

"gép előtt ilyenkor nem gyakran ülnek az olyanok"

na kössz :(

2014. okt. 6. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:
hát ha küldesz képet akkor én is 17f :P
2014. okt. 6. 20:15
 3/6 A kérdező kommentje:
ne haragudj. nem így értettem. csak arra gondoltam hogy nem feltétlen velem fog beszélgetni akinek van jobb dolga is
2014. okt. 6. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem ismerkedni akarok, de ha küldök képet akkor pontozol? Kíváncsi vagyok egy ilyen lány véleményére rólam.:D (messze lakom egyébként)
2014. okt. 6. 20:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia 16/F irhatsz, kepet kuldj!
2014. okt. 6. 20:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Tegyünk egy próbát! :D

19F

2014. okt. 6. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!