Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Ti lennétek fogyatékka...

Lányok! Ti lennétek fogyatékkal élő pasi barátnője? És Fordítva? Fiúk, lennétek fogyatékkal élő lány barátja?

Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 18:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ne szidjátok a 4.et, szerintem viccelt...(merem remélni legalábbis)

Amúgy nem tudom, még soha nem találkoztam számomra érdekes fogyatékossal.

A szellemiből valószínűleg nem kéne senki, mivel akkor olyan szempontból értékelhetetlen és akkor ugye marad a teste, ami egy épp embertől is megkapható.

Ráadásul valahogy olyan kihasználásnak érezném, mint ha egy vak öregnek azt mondanám, hogy az 500as, közben meg 5000es.

Testivel lehet, ha a többi téren passzolunk egymáshoz.

Egy okos, vicces, nem a saját sajnálásával elfoglalt nő lehet megérne egy próbát.

De eléggé kis környéken élek, nem valószínű, hogy itt tartják a paralimpiát.

2014. okt. 6. 18:44
 12/19 anonim ***** válasza:
Testileg fogyatékossal igen.
2014. okt. 6. 22:11
 13/19 anonim ***** válasza:

4es, nem kapsz erte penzt amiert eltartod... max ha 18 alatt vagy, es a gyamja vagy, ugy viszont szexualis zaklatasert feljelenthetnek, hisz a gyamjaval nem szabad, es te vagx az "ertelmes", tehat hiaba o dug, te vetted ra, te vagy a bunos

es adsz neki kajat, az jo... es a szart is kikaparod alola, ha netan inkontinenciaja van?

baratnom evek ota latasserulttel van egyutt... (vagyis velem)

engem nem zavarna latas, vagy hallasserult lany... nema mar kihivas, mert a noi csacsogasnal keves szebb van...

mentalis fogyatekossagbol a diszlexia met diszkalkulia ok3s, de ilyen autista meg Downos meg ilyenek ezek nagyon durvak, en nem birnam... es az a gyanum, hogy egy erett szerelmi erzelmet ok nem is kepesek kialakitani... ugye az autistak neha erintestol is duhrohamot kapnak...

szoval csak latas vagx hallasserult, meg diszesek...

2014. nov. 14. 01:43
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha valami komolyabb baja van, nem hiszem.
2014. nov. 14. 02:01
 15/19 anonim ***** válasza:
A szellemi fogyatékot nem tudnám kezelni, elviselni, a diszes problémák nem zavarnak. A mozgássérült sem gáz egyáltalán! 22/L
2014. nov. 14. 02:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Gonosz lesz de ha egészségessel járhatok akkor nem fogok fogyatékkal élővel.Ha időközbe válik azzá akkor viszont kitartok mellette ha szeretem .
2014. nov. 14. 04:29
 17/19 anonim válasza:
Nem lennék ilyen pasi baràtnõje,plàne akkor nem ha szellemi fogyatékos az illetõ.
2014. nov. 14. 06:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Er4e mondta egy vak ismerősöm: "Kikérem magamnak, én nem fogyatékkal élek, hanem a feleségemmel és a gyermekeimmel!"
2014. nov. 14. 10:27
 19/19 anonim válasza:
Természetesen.Ha erkölcsileg kifogásolható embernek van barátja/barátnője, fogyatékkal élőnek miért ne lehetne?Bár egy súlyosabb értelmi fogyatékossal nem tudom, hogy menne a dolog.
2017. nov. 10. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!