Lányok! Ti lennétek fogyatékkal élő pasi barátnője? És Fordítva? Fiúk, lennétek fogyatékkal élő lány barátja?
Ne szidjátok a 4.et, szerintem viccelt...(merem remélni legalábbis)
Amúgy nem tudom, még soha nem találkoztam számomra érdekes fogyatékossal.
A szellemiből valószínűleg nem kéne senki, mivel akkor olyan szempontból értékelhetetlen és akkor ugye marad a teste, ami egy épp embertől is megkapható.
Ráadásul valahogy olyan kihasználásnak érezném, mint ha egy vak öregnek azt mondanám, hogy az 500as, közben meg 5000es.
Testivel lehet, ha a többi téren passzolunk egymáshoz.
Egy okos, vicces, nem a saját sajnálásával elfoglalt nő lehet megérne egy próbát.
De eléggé kis környéken élek, nem valószínű, hogy itt tartják a paralimpiát.
4es, nem kapsz erte penzt amiert eltartod... max ha 18 alatt vagy, es a gyamja vagy, ugy viszont szexualis zaklatasert feljelenthetnek, hisz a gyamjaval nem szabad, es te vagx az "ertelmes", tehat hiaba o dug, te vetted ra, te vagy a bunos
es adsz neki kajat, az jo... es a szart is kikaparod alola, ha netan inkontinenciaja van?
baratnom evek ota latasserulttel van egyutt... (vagyis velem)
engem nem zavarna latas, vagy hallasserult lany... nema mar kihivas, mert a noi csacsogasnal keves szebb van...
mentalis fogyatekossagbol a diszlexia met diszkalkulia ok3s, de ilyen autista meg Downos meg ilyenek ezek nagyon durvak, en nem birnam... es az a gyanum, hogy egy erett szerelmi erzelmet ok nem is kepesek kialakitani... ugye az autistak neha erintestol is duhrohamot kapnak...
szoval csak latas vagx hallasserult, meg diszesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!