Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha ez alapjában véve igaz,...

Ha ez alapjában véve igaz, akkor emiatt nem jön össze semmi a lányokkal?

Figyelt kérdés

Egy nő megszerzéséhez vmilyen téren felsőbbrendűnek kell lennie a férfinak a nőhöz viszonyítva.

A mai lányok átlagos intelligenciáját figyelembe véve minimum a 90 %-nál okosabb vagyok.

A nőknek viszont ordas nagy önérzetük van és így az intelligencia terén megjelenő felsőbbrendűségemet finoman kellene a tudtukra hoznom.

2014. okt. 6. 09:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek nincs sok köze hozzá, de te tudod. :D
2014. okt. 6. 09:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Jól lesz az harminc százaléknak is. :-)
2014. okt. 6. 09:36
 3/8 anonim ***** válasza:

finoman? véletlenül hagyd ott előttük a laptopodat ennél a kérdésnél megnyitva..

amúgy szerintem nem emiatt nem jön össze semmi a lányoknál. a kérdés alapján elég nagyképűnek és önteltnek tűnsz, na inkább EMIATT nem jön össze semmi a lányoknál. amúgyis, honnan veszed ezt a 90%-ot?

2014. okt. 6. 09:40
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

Hogy intelligencia terén hol állsz lényegtelen, mert jelen pillanatban ugy látszik nem érted a dolgokat... nem véletlen párkapcsolat a neve a dolognak: két EGYENRANGÚ fél kapcsolata, nem alá-fölé rendelt viszony.

Azzal meg hogy "hé csibém, gyere már ide! Ne, ne ellenkezz... mondom ne! Nézz már ide, 10% esélyed van rá hogy egy intelligenciaszinten vagyunk szóval alám tartozol!"... hát szokatlan módja lenne a csajozásnak.

2014. okt. 6. 09:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem valamilyen téren kell felsőbbrendűnek lenned (és egyébként objektíve nem is kell annak lenned), hanem a csajnak kell úgy érezni, hogy valamiben, ami NEKI fontos, magasabban vagy nála.

De a legtöbb csajnak az intellektuális "felsőbbrendűséged" miatt nem leszel még vonzó, ahogy neked se attól jön be egy csaj, hogy okos, hanem hogy jól néz ki.

2014. okt. 6. 09:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Hahahah nem. Egy pasival se jönnék össze, aki felsőbbrendűnek hiszi magát nálam. milyen undorító már az. Fúj.

a mai lányok meg rohadt intelligensek, te meg hülye vagy, egy kis apologetikus, mártir barom, aki azt hiszi, p-nát érdemel, mert farokkal született. Fúúúúj.

2014. okt. 6. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:

A felállított tézised hibás, a levezetés logikátlan, a statisztikád légből kapott, és gyanítom nem szándékosan, hanem hanyagság (nem megfelelő fogalmazás) következtében kiterjeszted sok hatókörödbe nem eső egyedre is (lásd más kontinensen élő nők, más kultúrájú, korosztályú nők stb.)

Én nem ennék biztos abban a 90%-ban. Személy szerint egyenrangú partnerre vágyom, az emberi kompetenciák, képességek eltérőek ezt tudom, ki ebben ki abban jobb, de olyannal aki "felsőbbrendű"-nek tartja magát tőlem bármilyen téren nemhogy össze nem jönnék, szóba se állnék, ha meg nagyon erőszakosan bizonygatja, én kevésbé finoman adom a tudtára a nemtetszésemet.

2014. okt. 6. 16:43
 8/8 anonim ***** válasza:
*lennék
2014. okt. 6. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!